2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرهنگ یعنی دست از هدر دادن آب برداریم  کم آبی واقعا جدیه

آخ گفتی من گاو پیشونی سفید محلمون شدم کارم اینه هروز به اوناییکه دم درخونه شونو میشورن تذکر بدم محل ما خونه ویلایی زیاد داره بعد بزرگم هست خونه ها یعنی شیلنگ ابو میگیرن بافشار اب میشورن بیرونو نمیکنن یه جارو دست بگیرن لااقل زودتر شه !!

یا یه اقایی هست رواعصابمه شیلنگ ابو میده دست بچه هاش که ماشین بشورن!! اونام دوساعتیو مشغولن هی ازتراس دید میزنم و حرص میخورم😩😩

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

تحمل عقاید متفاوت از عقاید خودمون رو داشته باشیم

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 
آخ گفتی من گاو پیشونی سفید محلمون شدم کارم اینه هروز به اوناییکه دم درخونه شونو میشورن تذکر بدم محل ...

یه شماره تلفن واسه گزارش مصرف بی رویه آب هست متاسفانه فراموش کردم الان سرچ میکنم...

تو ایران سخت‌ترین کار دفاع از حقوق زنانه. باید راجع به استقلال زنان با خانومایی بحث کنی که عکس پروفایلشون نوشته «آقامون گفته عکس نذارم» 

فرهنگ یعنی برای دیگران حریم شخصی قائل بشیم.(حتی برای پسر متاهل مون!)

فرهنگ یعنی زخم زبون نزنیم.(اگر می زنیم حداقل وقتی طرف مهمونمونه نزنیم  )

فرهنگ یعنی کسی رو خراب نکنیم با بدگفتن ازش.

فرهنگ یعنی صبور بودن.زود از کوره در نرفتن.فحش ندادن.بی ادب نشدن

فرهنگ یعنی اجازه گرفتن.تشکر کردن.احترام گذاشتن.

فرهنگ یعنی در دیزی که بازه حیا داشتن...

فرهنگ یعنی هر چه را برای خود می پسندی برای دیگران نپسندیدن!!!!!!چون شاید دیگران از هر چی تو خوشت میاد خوششون نیاد...

خدایا شکرت
یه شماره تلفن واسه گزارش مصرف بی رویه آب هست متاسفانه فراموش کردم الان سرچ میکنم...

پیدا نکردم😢 کسی نمیدونه؟ تلویزیون تبلیغ کرد فک میکنم، شایدم خواب دیدم😐

پیدا کن حتما بهم بده 

شرمنده پیدا نشد، فقط تلفن امداد آب فاضلاب بود که ۱۲۲ هست

وقتي ميريم گردش و لذت ميبريم زباله هامونو تو طبيعت رها نكنيم 

روي درختا يادگاري ننويسيم 

طناب نبنديم به شاخه هاي درخت و تاب بازي كنيم 

به طور كلي احترام به طبيعت 

احترام به حقوق حيوانات 

يعني در ورودي اپارتمانو اروم ببنديم 

وقتي جايي مهموني ميريم تو راه پله بلند بلند صحبت نكنيم به بچه هامون ياد بديم تو راه پله اروم راه برن و جيغ نزنن

يعني در مصرف اب انصافو رعايت كنيم نگيم پولشو ميديم

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
آخ گفتی من گاو پیشونی سفید محلمون شدم کارم اینه هروز به اوناییکه دم درخونه شونو میشورن تذکر بدم محل ...

اخ اخ اخ اینکه فاجعس من هر دفه به کسی تذکر میدم بهم توهین میکنن میگن به تو چه مگه پولشو تو میدی