2777
2789
با این سن و سالم هیچ حرکتی برا ایندم نزدم خاک بر سرم 🤕🤕🥴

نه عزیزم خاک بر سرت چرا..من کاملاً درکت میکنم چون اینروزا رو میگذرونم💔

ما دوباره سبز میشویم 🙃🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پا در هوام واسه خاطر کنکورم

خس مزخرفی به خودم دارم چون حسودی میکنم به اونایی که نتیجشون بهتر از منه که دوتاشونم از دوستای نزدیکمن...واقعا خاک تو سرم

هی‌ با خودم فکر میکنم تازگیا اگه مامانم زنده بود چی میشد

تحمل از دست دادن بابامم ندارم و با کل وجودم میخوام فقط قبل بابام بمیرم و راحت شم

از یه طرفم دام میخواد سربلندش کنم ولی فکر نمی‌کنم دانشگاه خوبی قبول شم

امشب بخاطر حرفای یه آدمای حسود وبیخود با شوهرم دعواکردم عصبانی شدم بچمو زدم خیلی حالم بده خیلی دلم م ...

می‌دونم خیلی سخته و در شرایط بدی قرار گرفتی اما اصلا از یک سری آدما حتی نباید ناراحت بشی چون شعورشون در اون حده

بسپارش به خدا 🙃

پا در هوام واسه خاطر کنکورمخس مزخرفی به خودم دارم چون حسودی میکنم به اونایی که نتیجشون بهتر از منه ک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم از شرایطی که قرار داری توش🙏

اما دختر قوی نباید خودت رو با دوستات مقایسه کنی 

تو هر موقع شروع کنی میتونی بهت قول میدم

می‌دونم خیلی سخته و در شرایط بدی قرار گرفتی اما اصلا از یک سری آدما حتی نباید ناراحت بشی چون شعورشون ...

درست میگی عزیزم منم سپردمشون به خدا نمیدونم شایدم من مقصرم ولی از این که بچمو زدم خیلی ناراحتم خیلی.من خیلی مادر بدی هستم کاش بمیرم شاید بچم بتونه بهتر زندگی کنه

درست میگی عزیزم منم سپردمشون به خدا نمیدونم شایدم من مقصرم ولی از این که بچمو زدم خیلی ناراحتم خیلی. ...

خدا نکنه شما بمیری عب نداره چون اون لحظه عصبانی بودین سعی کنید با حرف مزخرف دیگران زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید

عزیزم خیلی ناراحت شدم از شرایطی که قرار داری توش🙏اما دختر قوی نباید خودت رو با دوستات مقایسه کنی تو ...

نمیدونم واقعا

حس میکنم خیلی خوشحال میشن اگه بفهمن نتیجشون بهتر از منه....من یکم بهتر از اونا بودم سال دهم....

آخه زمین زدن کسی مثل من خوشحالی داره؟

نمیدونم واقعا...خیلیم دلم میخواد از این شهر برم ولی....

از یه طرفم چله تابستون مریض شدم دارم از گلو درد و سردرد میمیرم فک کنم تبم دارم

اصا کلا همه چی به هم ریخته

نمیدونم واقعاحس میکنم خیلی خوشحال میشن اگه بفهمن نتیجشون بهتر از منه....من یکم بهتر از اونا بودم سال ...

حرف هیچ کس برات مهم نباشه تو کار خودتو بکن  

من اینروزا رو گذروندم و می‌دونم اگر فکر و خیال کنی همش بیهودست

2790
2778
2791
2779
2792