2777
2789
عنوان

پول میلیاردی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 81 پست
من آدرس ایمیل ها رو فرستادم تو تاپیک قبلیم هست ولی سردرنمیارم

با ی ایمیل که نمیشه سر در آورد ، چرا فکر میکنه نمیشه کاری کرد؟ وقتی کد ملی همون صفحه اول نوشتست و تمامی مشخصات ،شاید بتونه با مشخصات صفحه اول و کمی دستکاری برای خودشون وام بگیرن و همسرتونو بدهکار کنن . یا شایدم به عنوان ضامن استفاده کنن .  اصلا معلوم نیست چیکار میتونن بکنن اگه هکر باشن هر حرکتی ازشون بر میاد

کسی که واسه شریک زندگی خودش ارزش قائل نیست و با سر داره میره تو چاه رهاش کن تهش که رید به خودش. رهاش کن بره لیاقت ندارن 

با ی ایمیل که نمیشه سر در آورد ، چرا فکر میکنه نمیشه کاری کرد؟ وقتی کد ملی همون صفحه اول نوشتست و تم ...

جالب اینجاست میخواست با زنه دوست هم بشه من دیدم دعوامون شد البته گردن نگرفت ولی معلوم بود کرم داره جهنم شد زندگیم ،وضع مالی خوبی هم نداریم میخواد شر درست کنه برام 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جالب اینجاست میخواست با زنه دوست هم بشه من دیدم دعوامون شد البته گردن نگرفت ولی معلوم بود کرم داره ج ...

بخدا اونایی که پولدارن از زرنگیشونه ، نه اینکه از سادگیشون یکی بیاد گولشون بزنه بعد باهاش دوستی هم بکنن

اسی حلال کن

خانما جوون داریم تو بیمارستان حالش خوب نیست اسمش رضاست هرکسی دوست داشت یه حمد شفا یاصلوات بفرسته 

دعاتون گیراست براش دسته جمعی دعا کنیم ممنونم🙏🏼

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤