2777
2789
عنوان

پول میلیاردی

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 81 پست
همینجوری ادعا کرد که خارجیه میشه خواهش کنم توضیح بدی

گفته بود پول زیادی هست اون طرف فوت کرده و این پولارو نمیدونم میخام بدم به شما 

بعد گفت پوله گروعه بانک هست پول بده تا اون پوله ازاد شه برسه به دستت 

ماهم ندادیم 

همش هم به بابام میگفت برادر کمک کنین پول رو بدیم بهتون و اینا 

اصلا پولی براش واریز نکنین 

همش کلاهبرداری هست 

گفته بود پول زیادی هست اون طرف فوت کرده و این پولارو نمیدونم میخام بدم به شما بعد گفت پوله گروعه بان ...

مرسی عزیزم هرچی به شوهرم میگم باورش نمیشه هنوز امیدواره میگه نهایت هیچی نباشه هم کاری نمیتونه بکنه ولی من میترسم دردسر بشه برامون با هویت شوهرم کلاهبرداری کنه واینطور چیزا چون همش متن ها رو شوهرم با ایمیل خودش به ایمیل به اصطلاح اون بانک میفرسته واقعا نمیدونم چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش بیای توضیح بدی چی شد بالاخره چند روزه همش به فکر شما هستم

سلام عزیزم راستش انقدر حال روحیم خرابه حس مرگ دارم شوهرم که امیدواره پولی برسه بهش ،به بانک ومشاور حقوقی اون بانک یه سری ایمیل ردوبدل میکنن ،یه باراون خانم گفت ۵۴۰۰۰دلار بانک میخواد بعد گفت خودم وام میگیرم میدم که پولو داد مثلا نمیدونم چی میشه

کاش بیای توضیح بدی چی شد بالاخره چند روزه همش به فکر شما هستم

از این خیلی ناراحتم که شوهرم میخواست با اون خانم دوست بشه من فهمیدم هرچند انکار میکنه همون موقع تلگرامشو رو گوشیم نصب کردم همش مثل دیوانه ها چک میکنم ،حالم بده خیلی حس بدی دارم به خودم واین زندگی احساس پوچی میکنم 

کامیون داره شوهرم دیروز هم با کامیون چپ کرد بدجور ماشین که داغون شد خودش ولی چیزیش نشد پاش وگوشش چندتا بخیه شد اینم یه دردسر جدید حالا افتاده تو خونه کلی هزینه درست کردن ماشین میشه بالای ۲۰۰میلیون وضع مالی هم که خرابه ،بازم تو این شرایط به این چت کردن وایمیل زدن ادامه میده به بن بست خوردم ،کلا البته من هیچوقت تو خونه این آدم حس زن بودن نداشتم 

عزیزم می‌دونم چه روزهای سخت و تلخی و پشت سر میگذاری

امیدوارم همه این ماجراها ختم به خیر بشه

برات از صمیم قلب از خدا می خوام زودتر دلت به آرامش برسه🌹💚

از همان آغاز ما را کم تحمل ساختند 💚 🍃