fati_shakeri مدیر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 عنوان جاری کوچیکم دعوا راه انداخت | مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 55 پست بین دعواش گفتمیرم دعا و جادو میگیرمزندگیتو جهنم میکنمفقط بشین و تماشا کن😓 1403/05/05 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 ذات بد یه آدم بد ذات هیچوقت درست نمیشه چون از ریشه مشکل دارن
زوشا۶۶ عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 14459 همش دنبال منهخیلی بد ذاتهاصلا نمیتونه ببینه پیشرفتی بکنمیا حتی بخندم ببین آیت الکرسی مرتب بخون به خودتو و خونوادت فوت کن
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 هوار میکشیداصلا مادرشوهرمو حسابشم نمیکرد همش داد میزدخیلی بی ادبانه حرف میزد علتش چی بوده اینو بگو اصل کاریو نمیگی ک الکی ک بقیه پشتش نیستت و الکی دادو هوار نمیکرده لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 علتش چی بوده اینو بگو اصل کاریو نمیگی ک الکی ک بقیه پشتش نیستت و الکی دادو هوار نمیکرده علتش اینه که من از شیر اب اونا استفاده کردم گفت حق نداری استفاده کنی
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 علتش اینه که من از شیر اب اونا استفاده کردم گفت حق نداری استفاده کنی یعنی اب مال خونه مادرشوهرمهو اون تو خونه مادرشوهرمه
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 و میگه هر روز دوستات میان خونت و میگین و میخندین
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 من نباید دوستامو راه بدم چون جاریم یه دونه دوست هم نداره خودش؟نخندم؟خوش نباشم؟چرا وقتی من ناراحت باشم خوشحال میشنوقتی از افسردگی میرفتم روانپزشک بهم متلک مینداختنوحالا که حالم خوبه ناراحت میشهمن غم و غصه زیاد دارم اولین دلیلش شوهرمه چرا خوشحال میشن به عزا بشین
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 و میگه هر روز دوستات میان خونت و میگین و میخندین خب اگه هر روز خب بده این دیگه باید مراعات کنینسا سر و صدا دارید بزرگسال منطورمهتو اپارتمان اونم همگی فامیل خیلی باید رعایت کرد.مخصوصا میگی همه پشت اونن پس شاید حق با اون باشه و زیاده روی میکنی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87038 یعنی اب مال خونه مادرشوهرمهو اون تو خونه مادرشوهرمه مگه چقدر استفاده کردی از شیر ابهچیکار کردی فرش شستی؟ یا اب زیاد مصرف کردی؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 خب اگه هر روز خب بده این دیگه باید مراعات کنینسا سر و صدا دارید بزرگسال منطورمهتو اپارتمان اونم همگی ... نه عزیزم آپارتمان نیستو اینکه هیچ سروصدایی هم نیستو اصلا مسئله ای نیست که گفته بشه نباید بیانروزانه هم نیستنهایتش هفته ای دو سه بار
fati_shakeri مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 174 مگه چقدر استفاده کردی از شیر ابهچیکار کردی فرش شستی؟ یا اب زیاد مصرف کردی؟ نه اصلا فقط در حد شستن یکی دوتا پلهو اصلا ربطی بهش نداره که آب رو مصرف کنم چه زیاد چه کمچون اختیار کامل دارم برای مصرف از جانب مادرشوهر و پدرشوهرممن برق دارم اونام چون کولرشون جواب نمیده از من برای یکی از کولزهاشون برق میگیرن