2777
2789
عنوان

خیلی بی عرضم

126 بازدید | 6 پست

همه ی خانواده ام بهم میگن خیلی دست و پا چلفتی و بی عرضه ای میگن اصلا نباید کاری رو به من بسپارن‌ . ولی‌چیزی‌که من خیلی خیلی حرصی‌میشم اینه که خیلی‌چیزا رو با دقت نمیبینن میندازن‌تقصیر من دارم دیوونه میشم چون نمیتونم حرفی بزنم‌. بنظرتون جیکار کنم؟

نمیدونم چی بگم ،پسر منم خیلی بی دست وپاس .هرچی بهش میسپارم بهش یک خرابکاری میکنه با اینکه ۱۵ سالشه

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا تمرکز خوبی نداری و بی خیال هستی باید روی سطح تمرکز ات کار کنی

من موقعی‌که بقیه کارام رو نگاه نمیکنن خوب‌انجامش میدم وقتی خانوادم زوم مبشن روم حسابی استرس میگیرم و گند میزنم‌

دلیلش‌رو نفهمیدید؟

نه والا شاید یکم عجوله و کلا همه کار را رو بی علاقه انجام میده یکم هم که به مشکل برمیخوره زود جا میزنه و جیغ جیغ راه میندازه و دعوا 😥واقعا نگران آینده این بچه ام 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
من موقعی‌که بقیه کارام رو نگاه نمیکنن خوب‌انجامش میدم وقتی خانوادم زوم مبشن روم حسابی استرس میگیرم و ...

اعتماد به نفست پایین هست سعی کن مغرور تر بشی این طوری تا حدودی کمتر کسی روت زوم میکنه و اگر هم ازت ایراد گرفتن غرور باعث میشه ایراداتت رو برطرف کنی