2777
2789
عنوان

اکسم ک نامزد داره بم پیام میده

851 بازدید | 42 پست

راستش برا اولین بار ک دست ی پسر رو گرفتم اون بود 

اولین کسی ک بهش ابراز علاقه کردم اون بود. دخترا میدونن برا نفر اولی چقد هیجان دارن و چقد خام و نپختن، من تمام سعی خودمو کردم ک تو اون رابطه بهترین باشم اما گویا کافی نبود، این آقا وقتی با من بود با یکی دیگم رل بود و همزمان با من رفت نامزد کرد 

بعد 3 سال نزدیک ب دوماهه ک هر روز از هرجا ک بگی پیام میده و ابراز پشیمونی میکنه و ب گوه خوردن افتاده و میگ حداقل بیا دوتا دوست باشیم (از نامزدش هم راضیه) 

خب منم بعضی وقتا دستم میلرزه جوابش میدم 🙂البته جواب عاشقانه ن، معمولی. 

ولی خب 

من از کارماش میترسم 

اینو ننوشتم ک بعدش کسی بم چرت بگه، من واقعا دوسش داشتم و الان ی توهم از دوس داشتنش فقط مونده، میدونم اصلا نباید جوابش میدادم ولی الان موندم چیکار کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نامزدشو ول میکنه و میاد باهات اوکیه

اگه نه که بلاک کن دیگه

نباید اصلا جواب بدی به همچین هول اسکولی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اصلا و ابدا نفر سوم یک رابطه نشو اصلا و ابدا  بهش بگو عکس چتاتو میفرستم برانامزدت دیگه مزاحم نشو.... شاید خیلی کار سختی باشه اما ارزش پاگذاشتن روی نفس رو داره

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه