2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

2545 بازدید | 27 پست

سلام دوستان هر کسی سنگ کلیه داره یه قرص آلمانی خوب سراغ دارم ۱۰۰ درصد جواب میده بعد دو هفته 

و اینکه تا سنگ ۳۰ میلیمتری هم دفع کرده بدون درد 

برای راهنمایی بیشتر و تهیه قرص به واتساب بنده پیام بدید

09178214743

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من استفاده کردم ولی ایران گیر نمیاد شما چه قیمت دارین من به زور یه بسته گیرم اومد ۱ ملیون و ۵۰۰ شما چقدر میفروشین؟ 

هر قیمتی هست میخام واقعا تنها دارویی که سنگمو آب کرد خودش بود 🙏🏻

سلام من استفاده کردم ولی ایران گیر نمیاد شما چه قیمت دارین من به زور یه بسته گیرم اومد ۱ ملیون و ۵۰۰ ...

سلام

هر بسته ۹۵۰ تمن بدون هزینه ارسال 

برای اطلاعات تکمیلی واتساب یا روبیکا پیام بزارید 

واتساب پیام بزارید عکسشو براتون میفرسمقرص هایی زیادی هستن که زردن

قرص رواتینکس 

ما همینجا میخریم با قیمت مناسب و اینکه شما خیلی داری گرون میدی عزیزم

مایی که همیشه میخریم میدونیم خیلی پایین تر از این قیمته 

نونتونو نزنین تو خون مردم

موفق باشید 

قرص رواتینکس ما همینجا میخریم با قیمت مناسب و اینکه شما خیلی داری گرون میدی عزیزممایی که همیشه میخری ...

عزیز این قرص ایتالیایی هست ایرانیش هست ولی هیچ کدوم پاسخگویی آلمانی نداره  یکم اطلاعات جمع کنید بعد بکوبین

عزیز این قرص ایتالیایی هست ایرانیش هست ولی هیچ کدوم پاسخگویی آلمانی نداره یکم اطلاعات جمع کنید بعد ...

قرصی که ما میخریم دقیقا آلمانی هست چون از جای معتبر میگیریم یه آشنایی داریم بیشتر از ۲۰ ساله داروخانه داره و حدودا ۱۵ سالی هست که پدرم از این قرص استفاده میکنن

ایرانیشم یه بار خریدیم یدونه خورد راضی نبود

شمام بجای اینکه ندانسته انقدر سریع واکنش نشون بدین بهتره یکم تحقیق کنین تا متوجه بشین که همین قرص آلمانی توی خیلی از داروخونه ها پیدا میشن منتها به همه نمیدن فقط به آشناهاشون میدن

2790
2778
2791
2779
2792