2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 20 پست
من یه جاری هروم لقمه و بی صفتی مثل جاری شما دارم چند بار قطع رابطه کردیم اما فایده نداشت به خاطر برا ...

همون بخدا منم اصلا نمیرم مگه مناسبی شه 

درکت میکنم بعضی آدما خیلی پستن خیلی

همون بخدا منم اصلا نمیرم مگه مناسبی شه درکت میکنم بعضی آدما خیلی پستن خیلی

خواهرم فقط یاد بگیر حماقت نکنی دل نسوزونی و بدونی دشمن کهنه دوست نو نمیشه.سرت به زندگیت باشه مال شوهرتو جمع کن خرج این بی شرفا نکن عین گرگ از زندگیت دفاع کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله یکی مثل شوهرت رو منم دارم و جمله جمله حرفاتو حس میکنم ولی با خانواده اش حدومرز بزار حداقل اینکه ...

ممنون عزیزم انشالله خدا شوهرت اهل کنه واقعا خدا شوهر بد به کسی نده آدم پیر میشه نابود میشه 

بخدا اصلا نمیرم مگه مناسبتی شه ازشون دوری میکنم خیلی خودشونم همیشه میگن ولی واقعا پستن خیلی ذاتشون خراب خیلی

خواهرم فقط یاد بگیر حماقت نکنی دل نسوزونی و بدونی دشمن کهنه دوست نو نمیشه.سرت به زندگیت باشه مال شوه ...

ممنون عزیزم 

خدا خیرت بده واقعا دشمن کهنه دوست نو نمیشه حرفت باید با طلا نوشت 

شوهرم لیاقت نداره خیلی بی شرف خیلی قدرنشناس خیلی

ممنون عزیزم خدا خیرت بده واقعا دشمن کهنه دوست نو نمیشه حرفت باید با طلا نوشت شوهرم لیاقت نداره خیلی ...

نمیشه که باید شوهرتو بشناسی باید باهاش راه بیای ،پیدا کنی ضعف و قوت هاشو. تمرکز کن رو ساختن این آدم و زندگیت از حاشیه دور شو

نمیشه که باید شوهرتو بشناسی باید باهاش راه بیای ،پیدا کنی ضعف و قوت هاشو. تمرکز کن رو ساختن این آدم ...

هی خواهر شوهرم آدم بی صفتیه دو رو هرکاری هم براش کنم گربه کوره است اصلا قدر نمیدونه اصلا 

کاری با کسی ندارم اصلا خدا کنه شوهرم خوبشه کارش بگیره دشمن شاد نشم از این بیشتر