2777
2789
عنوان

جاریم

224 بازدید | 20 پست

چند وقت پیش جاریم دستگاه گذاشته بندش بریده مجبور شدن ببرنش اتاق عمل دستگاه در بیارن 

منم شوهرم ۲ سال بیکار بود تازه ۲۰ روز بود رفته بود سرکار شوهرم خیلی گیر داد برو بخاطر داداشم چون برادرش هواش داشته باشه داخل کار منم راضی نبودم حتی تاپیکش هست که گفتم دلم نیست ولی رفتم بخاطر شوهرم 

۲کیلو نیم موز خریدم بردم شوهرمم زنگ زد برا دخترش بستنی و خوراکی ببر منم ۸ تا بستنی با ۲ تا پاستیل گرفتم بردم 

خلاصه گذشت الان که من با مادرشوهر و خواهرشوم جروبحثم شده که پشت سرم حرف میزنن اینم رفته گفته 

آره فلانی اومد کلی موز و بستنی آورده اصلا فکر شوهرش نیست خیلی ولخرج بهش گفتم چرا آوردی تو شوهرت تازه رفته سرکار چرا این کارو کردی (اینارو اصلا نگفته به من فقط گفت ممنون ولی پیش پدرشوهرم گفته که من خراب کنه)

کلی پشت سرم حرف زده که من ۱۵ سالمه اون ۳۰ سالشه خیلی ولخرج اصلا فکر نیست حالا دیگه چی گفته خدا میدونه  ولی خیلی ناراحت شدم من پول خرجی خونم براش رفتم میوه و خوراکی بردم بهش احترام گذاشتم ولی اون رفته من خراب کرده پیش پدرومادر همسرم 

این نوشتم یادم نره چقدر من ساده ام 

تو ساده نیستی دختر خوب 

شما به حرف و خواسته شوهرت عمل کردی 

به شوهرت بخواه که به وقت مناسب به خانوادش بگه 

در ضمن اینا نمک نشناسند تو چرا به نیت خیر و خوبت فاز منفی دادی؟ 

من باسم همین رو بهونه میکنم دفه های بعد توی چاه برن نگاه میکنم و اگه شوهرم گلایه کنه این داستان رو به سرش میزنم 

اعصابت رو واسه هرکسی خراب نکن و رابطه ات رو با شوهرت محکمتر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت داری میگی اون ۱۵ و تو ۳۰ پس بدون درک و فهمشو نداشته که معنی احترام رو درک کنه یا محبت تو رو پس بدون از اون بالاتری این ادم مشخصه اگه تو با کس دیگه ای ای دعوا کنی دوباره میره اونجا هم بد میگه اهمیت نده 

اصلا خیلی آدم بی صفتیه زنگ میزنه من دردل میکنم ۱۰۰ تا میزاره روش به همه میگه ولی این دیگه واقعا نارا ...

ماهیت جاری همینه 

جاری فامیل نمیشه . فقط باید صم و بکم کنارش باشی و  حتی دسته بیل به حسابش نیاری

اصلا خیلی آدم بی صفتیه زنگ میزنه من دردل میکنم ۱۰۰ تا میزاره روش به همه میگه ولی این دیگه واقعا نارا ...

درس بگیر پیش هر کسی درد و دل نکنی

بعضیا در باطن دشمن ولی ظاهر دلسوز میگیرن و از در دلسوزی و مظلومی وارد میشن میخوان بدونن تو سرو دلت چه خبره برن جار بزنن

تو ساده نیستی دختر خوب شما به حرف و خواسته شوهرت عمل کردی به شوهرت بخواه که به وقت مناسب به خانوادش ...

ممنون عزیزم 

آره خیلی نمک نشناس بار اولش نیست همیشه حرف هامو میره ۱۰۰ تا میزاره روشون پیش همه میگه ولی من میگفتم ولش کن ولی الان خیلی ناراحت شدم خیلی 

مشکل اینکه شوهرم خیلی پشت و نامرد ۲ سال بیکار بود اصلا خانواده نداشت همین که مغازه زد خانوادش پیدا شدن 

من از شوهرم میسوزم خواهر 

خودت داری میگی اون ۱۵ و تو ۳۰ پس بدون درک و فهمشو نداشته که معنی احترام رو درک کنه یا محبت تو رو پس ...

ن عزیزم ۱۵ سالش نیست ۲۱ سالش 

۱۳سالگی شوهر کرده یه دختر ۷ ساله داره 

منم ۲۵ سالم ولی بچه ندارم 

اینقد. بی‌شعور که نگو 

این فقط یک نمونه اش ولی من فقط خواستم احترام بزارم ولی آدم اینقدر بی وجدان 

ن عزیزم ۱۵ سالش نیست ۲۱ سالش ۱۳سالگی شوهر کرده یه دختر ۷ ساله داره منم ۲۵ سالم ولی بچه ندارم اینقد. ...

بازم بچه اس بی عقلی میکنه فکر میکنه اینجوری عزیز میشه از نقطه ضعفش استفاده کن 

من یه جاری هروم لقمه و بی صفتی مثل جاری شما دارم چند بار قطع رابطه کردیم اما فایده نداشت به خاطر برادرا کوتاه اومدم اما اینبار فقط یه سلام و علیک.قبلا مادرشوهرم خیلی به من میگفت فلان هدیه رو بگیر فلان کادو رو ببر براش اما الان نمیتونه کوچکترین نظری بده چون میدونه درجا واکنش نشون میدم شوهرم هم گذاشته به اختیار خودم این چیزا رو.مادرشوهرم به خاطر پسرش ازش حساب میبره میدونه زن و شوهر خیلی حسودن منم بهش فهموندم ازشون متنفرم 

ماهیت جاری همینه جاری فامیل نمیشه . فقط باید صم و بکم کنارش باشی و حتی دسته بیل به حسابش نیاری

همون 

من چون خواهر ندارم شوهرمم خیلی اذیت میکنه یه وقت هایی این زنگ میزنه بخدا خودشم زنگ میزنه من اصلا عادت ندارم یه چیزی میگم یه دفعه میبینم به گوش شوهرم رسیده با ۱۰ تا حرف دیگه 

کل آدم بی وجدان و بی ذاتیه همه میشناسنش

درس بگیر پیش هر کسی درد و دل نکنیبعضیا در باطن دشمن ولی ظاهر دلسوز میگیرن و از در دلسوزی و مظلومی وا ...

همون آره 

همشون همینن 

پدرشوهرم به شوهرم گفته زنت خیلی ساده است راست میگه من خیلی ساده ام اینا درسته سنشون کم ولی گرگن 

ممنون عزیزم آره خیلی نمک نشناس بار اولش نیست همیشه حرف هامو میره ۱۰۰ تا میزاره روشون پیش همه میگه ول ...

بله یکی مثل شوهرت رو منم دارم و جمله جمله حرفاتو حس میکنم 

ولی با خانواده اش حدومرز بزار 

حداقل اینکه باهاشون زیاد همصحبت نشو و سکوتت رو کنارشون بیشتر کن 

بعضی‌ها به حدی سطح و لولشون پسته که تو رو قد خودشون میکششونند پایین 

بازم بچه اس بی عقلی میکنه فکر میکنه اینجوری عزیز میشه از نقطه ضعفش استفاده کن

اره خیلی حرف میاره میبره دوروغ زیاد میگه 

من اصلا خوشم از این کارا نمیاد فقط خیلی ناراحت شدم زنگ زدم خواهرشوهر کوچیکم گفتم اون گفت اون ذاتش خرابه خیلی ناراحت شد گفت ازش دوری کن اون اصلا نمیشه باهاش حرف زدم