2777
2789
خ.شبحالتون کی میرین؟ میشه برا من دعا کنید امسال دانشجوی رشته و دانشگاه خوب و عالی بشم و دیگه پشت کنک ...

انشالله عزیزم

نمیدونم عزیزم قراره با بابام برم اربعین و اونجا هستم 

هر موقع رسیدم تایپک  میزنم

بله عزیزم اگر دوست دارید 

یه چادر میخوام بگیرم که بهم بیاد بعدم ازش استفاده کنماینترنتی سفارش میدمقدم متوسطه لاغری بین لبنانی ...

سلام من دیروز رفتم یه مانتو عبا گرفتم با روسری بلند سر کنم چون چادری نیستم تا مچ پا و آستین مچی و کاملا گشاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دیروز رفتم یه مانتو عبا گرفتم با روسری بلند سر کنم چون چادری نیستم تا مچ پا و آستین مچی و کا ...

منم با عبا راحت ترم

اما میگن اونجا بهتره چادر بپوشی 

انشالله عزیزمنمیدونم عزیزم قراره با بابام برم اربعین و اونجا هستم هر موقع رسیدم تایپک میزنمبله عزیز ...

ممنونم 

میشه هر وقت تاپیک زدین منو هم تگ کنید اون موقع هم بگم برام دعا کنی 

یه چادر میخوام بگیرم که بهم بیاد بعدم ازش استفاده کنماینترنتی سفارش میدمقدم متوسطه لاغری بین لبنانی ...

به نظرم بحرینی زیبا تره تو تن

لبنانی یه کم پر تر نشون میده 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
بله

یه کوله پشتی سبک

مهمتر از همه یه جفت کفش که راحت باشی پاهاتو اذیت نکنه

اگر خوب باشه دمپایی هم لازمت نمیشه

ببین مدتی که اونجایی نیاز زیاد به حمام داری

یه شامپو کوچیک و یه صابون؛ یه حوله کوچیک؛ یه لحاف که روت بکشی یا یه مقدارشو زیر پات بزاری اگه حساسی؛ قرص و دارو نیاز داری ببر؛ یه کیف پاسپورتی گردنت باشه برا مدارکت؛ بعد با توجه به مصرفت لباس ببر زیاد هم نباشه؛ لباس خنک؛ اصلا جنس پلاستیک نباشه؛ مام و عطرررر حتما ببر؛ جوراب اضافی ببر؛ مقداری خوراکی مقوی حتما ببر؛ مثلا کشمش و نخود و مغزیجات در حت توانت؛ مسواک و دستمال کاغذی؛ نوار بهداشتی حتما ببر ممکنه سیکل بدنت تو سفر تغییر کنه  

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …