2777
2789

پیاده روی؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وسیله که وسایل لازم و شخصی

اگر واسه اربعین میرین،فکر خوراکی و دارو نکنین ،اونجا هست

مردمش هم تو بحث اربعین و زیارت امام حسین به شدت مهمان نواز هستن

ولی بازم اختلاف فرهنگی وجود داره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
لطفا چادرزیارته دیگه عزیزمراحت ترین چادر هم لبنانی و بحرینیه

یه چادر میخوام بگیرم که بهم بیاد بعدم ازش استفاده کنم

اینترنتی سفارش میدم

قدم متوسطه لاغری بین لبنانی و بحرینی کدومش زیباتره؟

ایشالله قسمت بشه مامانمو‌ بفرستم خیلی دلش میخواد بره

میشه دعا کنی پولم جور شه بتونن بفرستمش😊🌱

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

ایشالله قسمت بشه مامانمو‌ بفرستم خیلی دلش میخواد برهمیشه دعا کنی پولم جور شه بتونن بفرستمش😊🌱

انشالله  عزیزم روزی همه بشه مادر شمام همینطور 

من بابام هر سال چند نفر و که نیازمندن می‌فرسته کربلا نذرشه

انشالله عزیزم روزی همه بشه مادر شمام همینطور من بابام هر سال چند نفر و که نیازمندن می‌فرسته کربلا ن ...

خدا خیرشون بده🌱🩷

یه مشکل بزرگی برامون پیش اومده که ارامش کل خانواده مون از بین رفته میشه با دلای پاکتون دعا کنید اون کسی که این شر رو وارد زندگیمون کرده از زندگیمون بره بیرون؟ممنونتون میشم خدایا خودت میدونی ما هیچ کسوجز تو نداریم، پناهمون باش💔 من یه خواهر کوچولو دارم(۱۵ سالشه ولی برا من خیلی کوچولوعه) حال روحیش بخاطر بابای با مسئولیت و خوش غیرتمون افتضاحه. میشه براش دعا کنی؟ نجات پیدا کنه از این جهنم؟

یه دست لباس از همشون بردار یه دست هم ک میخای تنت کنی یه ظرف کوچیک شامپو بردار ک باهاش هم سرتو میشوری هم لباساتو خوراکی ببین اگ غذاهای عراقی به مزاجت خوش میاد چیزی نبر نهایتا یه بسته بیسکوییت ولی اگ نمیتونی بخوری یکی دوبسته نودل و نون خشک و کیک بردار زیادم نبر ک کولت سنگین نشه 

کفش خیلی مهمه حتمن یه کفش سبک و راحت بپوش ک پاتو نزنه

یدونه ملافه نازک بردار ک بجای حوله هم استفاده کنی همینا یادم اومد

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭