2777
2789
عنوان

کیا عشوه بلدن😁😁

319 بازدید | 16 پست

من بعضی وقتا یخورده رفتارای پسرونه اس خیلی دوست دارم طنازی و لوندی باشه یه مقدار تو رفتارم

میشه بگین چیکار کنم 

منظورم عشوه خرکي نیست و قصد ندارم برای مردم عشوه بیام میخوام ظریف تر و دخترونه تر باشم

لطفا کسایی که بلد نیستن یا اینکارو بد و سبک میدونن صحبت نکنن

هروقت دیدی داری مثل پسرا رفتار میکنی ، عقب گرد کن 

البته گاهی جدیت پسرونه لازمه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن تن صدات همیشه پایین باشه همین خیلی قدم بزرگیه

آروم و شمرده صحبت کن 

همیشه یه نیمچه لبخندی داشته باش نه خیلی ها 

و در اخر و مهم تر از همه ادبه ادب خیییییلی تاثیر داره

ب میگن ک ناز داری 

من کلا تن صدام آرومه، شمرده سعی میکنم بحرفم و آروم ن تند تند 

استایلم دخترونه هستش 

آرایشم ملایم و میمیک صورتم ک ناخودآگاهه باعث جلب توجه میشه🥲ب نظرم هماهنگی چهره و میمیک مهمه🥲

در کل کار کردن رو طرز صحبت، استایل، حتی خندیدن، و راه رفتن اینا خیلی کمک کنندست

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

خب یه کوچولو بگو دیگه

ارتباط چشمی داشته باش مخصوصا به صورت مثلثی نگاه کن یعنی چشم چپ بعد چشم راست بعد لب 

لبخند

لباس شیک 

ظرافت توی صحبت و رفتار و راه رفتن

بوی خوب

با ناز صحبت کردن و استفاده از زبان بدن

با اعتماد به نفس بودن

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
ب میگن ک ناز داری من کلا تن صدام آرومه، شمرده سعی میکنم بحرفم و آروم ن تند تند استایلم دخترونه هستش ...

مشکلم با کفش دخترونه اس

چون مثل اسپرت نیست خیلی بشه باهاش راه رفت