2777
2789
اره

چی کار کردی؟من هر چی دکتر میرم همش آنتی بیوتیک میدن هیچ تغییری هم نمیکنه

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من یک ماه پیش غدد لنفاوی قسمت گردنم ورم کرد  دکتر گفت عفونت داری  و احتمال زیاد از دندونته عفونت   چندروز بعدش لثم چرک و عفونت کرد   دارو مصرف کردم کوچیک شد و کم کم ازبین رفت

چند وقته؟هیچ نشونه دیگه ای نداری؟درد،تب،سرفه؟توی گردنتم هست؟

نه فقط زیر چونه م یه دونه حدود ۱ سانت همه چیم دادم سونو و ام آر آی حالا آزمایشم دادم دکتر گفت جواب آزمایشو بیار ببینم باید در بیاریش

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
من یک ماه پیش غدد لنفاوی قسمت گردنم ورم کرد  دکتر گفت عفونت داری  و احتمال زیاد از دندونته ...

به من گفتن دندونت نیستش

من سونو رفتم بردم پیش متخصص گف چیزی نی به منم انتی بیوتیک داد سال قبلش رفتم پیش 2 تا متخصص دگ یکیشو ...

من پیش چهار تا دکتر رفتم که یکیشون گفت کیست غدد لنفاوی نیستش اصلا موندم چی کار کنم