2789
اره

چی کار کردی؟من هر چی دکتر میرم همش آنتی بیوتیک میدن هیچ تغییری هم نمیکنه

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من یک ماه پیش غدد لنفاوی قسمت گردنم ورم کرد  دکتر گفت عفونت داری  و احتمال زیاد از دندونته عفونت   چندروز بعدش لثم چرک و عفونت کرد   دارو مصرف کردم کوچیک شد و کم کم ازبین رفت

چند وقته؟هیچ نشونه دیگه ای نداری؟درد،تب،سرفه؟توی گردنتم هست؟

نه فقط زیر چونه م یه دونه حدود ۱ سانت همه چیم دادم سونو و ام آر آی حالا آزمایشم دادم دکتر گفت جواب آزمایشو بیار ببینم باید در بیاریش

خدایا شکرت بعد از این همه انتظار خودت مراقبش باش.میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستین؟مرسی
من یک ماه پیش غدد لنفاوی قسمت گردنم ورم کرد  دکتر گفت عفونت داری  و احتمال زیاد از دندونته ...

به من گفتن دندونت نیستش

من سونو رفتم بردم پیش متخصص گف چیزی نی به منم انتی بیوتیک داد سال قبلش رفتم پیش 2 تا متخصص دگ یکیشو ...

من پیش چهار تا دکتر رفتم که یکیشون گفت کیست غدد لنفاوی نیستش اصلا موندم چی کار کنم