2777
2789
عنوان

دیس لاو😳😭😭😭

377 بازدید | 7 پست

نظرتون راجبه اهنگای دیس لاو چیه؟

اصلا گوش میدین؟ چ حسی پیدا میکنین وقتی گوشی میدین؟

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
حال ادم خوبه گوش میده بد میشه چه برسه اینایی ک دپرسن دیگ تا مرز خودکشی ام میبره بیچاره هارو

از کیا تاحالا گوش دادی؟

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من وقتی دلم گرفته گوش میدم یکم گریه میکنم بعد دیگ قطعش میکنم... حرف دله