2777
2789
عنوان

تا قبل از

43 بازدید | 10 پست

به بچه هاتون مهارت داشتن یاد بدید درکنار تربیت بهش بی آموزید که درس همه چیز نیست!شما درکنار درس باید مهارت های داشته باشیدو همه چیز های خوب را تاقبل از بیست سالگی یاد بگیرید.

آدمی که فقط درس خونده تو تله ماتریکس گیرکرده!

درس چیز خوبیه اما به تنهایی واقعأ میگم به هیچ دردی نمیخوره پس سعی نکنید اینقدر بچه درس خونارو نکوبید تو سر فرزندانتون🩵💅 

خودم از کودکی بهم یاد دادن درس همه چیزنیست و درکنارش مهارت های دیگه ای دارم

نزدیک به ده ساله تکواندو کار کردم 

کلاس های مختلفی مثل سوارکاری رفتم 

ناخن کاری رفتم طراحی رفتم و‌‌‌‌‌‌....

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

افرین صد افرین هزار سی ثد افرین 

و من هم اون ادمیم که 

تو تله ی ماتریکس گیر کردم 

و کلی تو همون درس هم عقب افتادم 

تنها امیدم اینه تهش یچیزی بشه 

مهاجرت کنم یذره عقب افتادگیا جبران شه

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین صد افرین هزار سی ثد افرین و من هم اون ادمیم که تو تله ی ماتریکس گیر کردم و کلی تو همون درس هم ...

شما هنوزهم وقت دارید مهارت های خاصی رو شروع کنید هیچ وقت واسه شروع چیزی دیرنیستش😁

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

دقیقا موافقم. الان من 20 سالمه و جز درس خوندن هیچی بلد نیستم. تازه افسردگی و اضطراب اجتماعی هم دارم ...

کلاس های مختلفی برید با دوستانتون وقت بگذرانید که اظطراب تون از بین بره💅🩵

شما هنوزهم وقت دارید مهارت های خاصی رو شروع کنید هیچ وقت واسه شروع چیزی دیرنیستش😁

افرین دیقا میخواستم همینو هم بگم 

گفتی تا قبل از 20 در صورتی که تا ابد این چرخه ادامه داره 

افرین دیقا میخواستم همینو هم بگم گفتی تا قبل از 20 در صورتی که تا ابد این چرخه ادامه داره

تا قبل از ۲۰سالگی حوصله و یادگیری بیشتره وگرنه تا ابدو ابدیت واسه شروع گاری هیچ زمانی دیر نمیشه.

دقیقا موافقم. الان من 20 سالمه و جز درس خوندن هیچی بلد نیستم. تازه افسردگی و اضطراب اجتماعی هم دارم ...

ببین ماهیو از اب  بگیری تازس برو کلاسای مختلف

من الان میرم کلاس فن بیان و رقص 

دیدم بشدت برگ ریزونی استعداد دارم   بعد تازه کاراته هم میرفتم 

مامانم غر غر کرد جیبش یاری نکرد ولش کردم

مشکل اینه بخاطر سختگیری خانواده تو انتخاب دوست هیچ دوستی و رفیقی ندارم....

سعی کنید طبق معیار های خودتون دوست پیداکنید 

و به آرومی به خانواده تون بگید که دیگه بچه نیستین