2777
2789
عنوان

رانندگییی😍😍😂😂

108 بازدید | 10 پست

آقا بیایید بگید چجور تجربه ایه 

تاره می‌خوام برم یاد بگیرم 21سالمه 

سخته؟؟بگم که من تمرکزم یکم پایینه و به شدتتتت استرسی ام به خاطر همین تمرکز ندارم و کارهای عملیم داغونه 

چه پیشنهادی دارین 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قبل این که پشت فرمون بشینی یکم با کامپیوتر خونتون بازی های سری نید فور اسپید رو بازی کن 

یا ریسینگ

یا اگه کامپیوترشو ندارین برو گیم نت یکم بازی ریسینگ بازی کن

حدود ۱۰ درصد بهت کمک میکنه

رانندگی عالیه،هر کاری اول آدم بخواد انجام بده باید با تلاش و پشتکار باشه،کم کم استرس از بین میره، و میشی راننده ی خوب

من یه خانوم هایی رو میشناسم که تو سن ۶۰ سالگی اومدن برای گواهی نانه

هیچی دوجلسه قشنگ راه می افتی من‌خودم مربی تاجلسه 4کم مونده بودگریه کنه میگف هیچی بلدنیستی بعدش چنان دستم را،افتادمیگف باورم نمیشه همون کاراموزباشی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

قبل این که پشت فرمون بشینی یکم با کامپیوتر خونتون بازی های سری نید فور اسپید رو بازی کن یا ریسینگیا ...

مرسی 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹