2777
2789

اصلا نمیتونم رو لبم تحملش کنم

اصلااااا

اهل آرایش نیستم ولی یکم رژگونه و رژ صورت رو بشاش میکنه

بجای رژ یه چند ماهیه رفتم بالم لب رنگی خریدم

خییییلی بهتره

هرچند خب اینجوری نیست بگی ماندگاری داره و اینا درسته یکم چسبناک طوره ولی سبک تره

رنگش دخترونه تره

لباتم خشک نمیشه

امروز رژ مامانم رو امتحانی زدم تو خونه که ببینم چطوریه این جدیده که خریده

خودش خیلی دوستش داره

داشتم خفه میشدم😂😂 میگفت اصلا بدش خودم😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریملو نمی تونم زیاد تحمل کنم. مژه هام سنگین می شه.

اونو کلا نمیزنم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
من بدون رژ بیرون نمی‌رم اگه نزنم خیلی بیروحه صورتم

منم یکم رنگ پریده ام

ولی با بالم و رژگونه خوبه

هرچند کم میزنم که نچرال باشه

کلا با آرایش مشکل دارم

منم وقتی رژ میزنم احساس بدی دارم بالم حرارتی میزنم مناسب سنمم هست لبامم نرم میکنه

بالم حرارتی امتحان نکردم

عالیه خیلی سبکه و نچرال میزنی رو لب رنگ صورتی ملایم میشه با دمای بدن تغییر رنگ میده البتهپیشنهاد میک ...

عه چه باحال

تست میکنم

منمم همینجوریم فقط یکمی با انگشت میزنم که صورتم بی روح نباشه

من با بالم رنگی پیش میرم😁

وای چقدر منی 

منم اهل آرایش نیستم اصن 

مامانم با زور یکمییی رژ زدن رو بهم تحمیل میکنه 😂

میگه مثل مادر مرده ها میشی نزنی

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

وای چقدر منی منم اهل آرایش نیستم اصن مامانم با زور یکمییی رژ زدن رو بهم تحمیل میکنه 😂میگه مثل مادر ...

من با بالم رنگی و رژگونه سر و تهش رو بهم میارم😂

من با بالم رنگی و رژگونه سر و تهش رو بهم میارم😂

اینم نظر خوبیه 😂

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :)