2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم منبع گفتن باید تایید کنیم؟من سایت ها و کانال های کنکورو چک کردم چیزی نیست

والا دیروز صبح مدرسه پسرم پیام داده  حتی گفته کد رهگیری هم بگیرید!!! 

کانال همکلاسی هم گفته اما گفته    زمانش مشخص نیست

درست میگید   کانال های دیگه گفتن فعلا لازم نیست  

به خاطر این اومدم اینجا پرسیدم  ببینم بقیه انجام دادن یانه

والا دیروز صبح مدرسه پسرم پیام داده حتی گفته کد رهگیری هم بگیرید!!! کانال همکلاسی هم گفته اما گفته ...

بله من الان دیدم. زمانشو هنوز دقیق نگفتن

نمراتو ارسال میکنن به سنجش

احتمالا یا از مای مدیو یا سنجش باید تایید کنیم

بله من الان دیدم. زمانشو هنوز دقیق نگفتننمراتو ارسال میکنن به سنجشاحتمالا یا از مای مدیو یا سنجش بای ...

ببخشید  میپرسم شما الان میرید سنجش بخش سوابق تحصیلی وارد میشید  میزنه شما سوابقتون رو تایید کردید و.....   تو چند  تا کادر آبی رنگ   البته قبلش باید رو اون عکس قلم که نوشته ویرایش بزنید

چون پسر من و خیلی دیگه از دوازدهمی ها هم رفتن تایید کردن  در حالی که نمره و سابقه نداشتن فقط مشخصات هویتی رو داشتن الان من نگرانم نمرات خرداد میاد تو این قسمت یا نه

الان باید کجا رو تایید کنیم،؟

والا نمیدونم.شبکه خبر گفت نمرات رو تایید کنین تا آموزش پرورش بفرسته سنجش، ما هم خودمون نتونستیم بردیم کافی نت، اونام اصلا خبر نداشتن، هر کاری هم کردن نشد

والا نمیدونم.شبکه خبر گفت نمرات رو تایید کنین تا آموزش پرورش بفرسته سنجش، ما هم خودمون نتونستیم بردی ...

من کد رهگیری دارم همون موقع کنکور اردیبهشت فکر کنم خیلی هام گرفتن الان باید چیکار کرد قلبم داره میاد تو دهنم

خسته و امیدوار