2777
2789
عنوان

چرا خواستگار

125 بازدید | 13 پست

چرا ادم خوب قسمتم نمیشه همه خواستگارا یکی از یکی بدتر یا خوبن میان میرن دیگه پشت سرشون نگا نمیکنن یا میگن می‌آییم دیگه اصلا خبری نمیشه

دیگه خسته شدم 

یعنی میشه خدایا یه ادم خوبی قسمتم بشه منم برم پی زندگیم 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خواستگار دیگه نمیاد اعتماد بنفست نمیاد پایین فکرت درگیر نمیشه من برام پیش اومده بعد یک ماه هنوز ...

چرا معلومه که ناراحت میشم همش با خودم فکر میکنم مثلا من چم بوده کجام زشت بوده که اینا دیگه نیومدن 

هی مدام خودمو با بقیه مقایسه میکنم 

ای آشنای غریب، ای عصمت هشتم، ای غریب الغربا، ای شمس الشموس و ای مولای من! 🍃🤍رضا جانم کمکم کن 🤍🍃
وقتی خواستگار دیگه نمیاد اعتماد بنفست نمیاد پایین فکرت درگیر نمیشه من برام پیش اومده بعد یک ماه هنوز ...

مثلا با خودم میگم چرا اون دختر فامیل یا دوست که میشناختم با اینکه از من زشتر بوده پسندیده ولی منو نه همش ذهنم دگیر میشه اعصاب خوردی کم اشتهایی ناراحتي همش پیش میاد برام💔

حس مزخرفیه :)فک کردم فقط من اینطوریم

نه هممون همینیم چه میشه کرد حالا اگه غریبه باشه خوبه کسی نمی‌فهمه وای اگه فامیل باشه که همه می‌فهمن حال آدم بدتر میشه

هعی تو که منی بیا بغلم 🫂

عزیزم 🥲♥️

الانم دقیقا تو همین گیر کردم اونی که خوبه نمیاد بدردنخورشم که اومده خانواده میگن بگو بله تا بره واقعا نمیدونم الان چکار کنم 

خوشم نمیاد ازشون نمیدونم چکار کنم میترسم همینم بعدا نیاد

چند سالته گلم؟من ۱۶

وای تو خو تازه اول راهی کوچولویی هنوز🥲😄

منم ۲۱💔