2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

707 بازدید | 11 پست

سلام من انسانیم تراز اردیبهشتم شد 8211 نهایی هام رو هم با تخمین تراز اینترنت بهم حدود 8500 داد

مصاحبه فرهنگیان هم دعوت شدم رفتم به اصرار مامانم خودم دلم نمی‌خواد برم واقعا از فرهنگیان بدم میاد جای پیشرفت نداره نمیشه بری شهر دیگه انتقالی گرفتن عذابه دوست ندارم شهر خودمون بمونم

به نظرتون چیکار کنم؟ میتونم مدیریت مالی دانشگاه های تیپ ۳ مثه شاهرود جوانرود زاهدان میبد اینا برم

یا اقتصاد و حسابداری و مدیریت بازرگانی و آموزشی و بانکی دانشگاه تیپ ۱ برم

سردرگمم نمی‌دونم چیکار کنم لطفاً کمک کنید😭🥲💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق به روحیم نمیخورهنمیگم بدم میاد ولی دعوا میبینم تا آخر شب حالم بده🚶🏻‍♀️🥲

عزیز حتماکه نباید وکیل شی 

میگن سردفتری روزی بالای یه ملیون دارمد داره

کلا ببن به چی علاقه داری

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

چقد ترازات شبیه پارسال منه رتبم حدودا ۲۷۰۰ شده بود میتونی مدیریت دانشگاه خیلی خوبی قبول بشی

میشه ترازاتو بگی تو؟

من نمره هام اینا شد میشه بگی همین حدود میشه تراز نهاییم یا نه؟

فارسی ۱۶.۵

دینی ۱۷.۷۵

عربی ۱۵.۷۵

زبان ۱۲.۵

سلامت ۱۴.۲۵

ریاضی ۱۸.۵

فنون ۱۸

جغرافیا ۱۸.۷۵

جامعه ۱۸.۲۵

تاریخ ۱۶.۵

فلسفه ۱۶.۵

بعد به نظرت مدیریتا کدومشون ارزش داره برم؟🥲

عزیز حتماکه نباید وکیل شی میگن سردفتری روزی بالای یه ملیون دارمد دارهکلا ببن به چی علاقه داری

خب برای یه خانم مناسبه؟چون بعضی از شغلا خیلی باید دست و پا بزنی برای خانما تا کاری بهت بسپرن😩😩

اشباع نشده؟چجوری میشه؟شغلش چه جوریه؟

اینکه میتونم اقتصاد و اینا رو دانشگاه تاپ مثه علامه و خوارزمی تهران برم بهتر نیست تا حقوق یه دانشگاه معمولی؟

میشه ترازاتو بگی تو؟من نمره هام اینا شد میشه بگی همین حدود میشه تراز نهاییم یا نه؟فارسی ۱۶.۵دینی ۱۷. ...

من تراز کنکورم ۸۳۰۰   سوابق ۸۵۰۰   حسم میگ تراز سوابقت بیشتر از۸۵۰۰  دیگ کف ۸۵۰۰ ولی میدونی کنکور و نهایی تو کشور ما قابل پیش بینی دقیق نیست      مدیریت مالی شنیدم خیلی خوبه   گلم بهتره از دانشجو های این رشته بپرسی بهتر کمکت میکنن ولی رشته هایی هستن ک باید خیلی زرنگ و تلاشگر باشی

خب برای یه خانم مناسبه؟چون بعضی از شغلا خیلی باید دست و پا بزنی برای خانما تا کاری بهت بسپرن😩😩اشبا ...

عزیزم خیلی اصلاعی ازش ندارم باید حتما با یه مشاوره در میان بزاری

فقط شنیدم حقوقش خوبه ومثل وکیل نباید دفاع کنی و ....

بکیم میشناسم از وکیلی انصراف داد رفت سر دفتری

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

میشه ترازاتو بگی تو؟من نمره هام اینا شد میشه بگی همین حدود میشه تراز نهاییم یا نه؟فارسی ۱۶.۵دینی ۱۷. ...

من تراز کنکورم ۸۳۰۰   سوابق ۸۵۰۰   حسم میگ تراز سوابقت بیشتر از۸۵۰۰  دیگ کف ۸۵۰۰ ولی میدونی کنکور و نهایی تو کشور ما قابل پیش بینی دقیق نیست      مدیریت مالی شنیدم خیلی خوبه   گلم بهتره از دانشجو های این رشته بپرسی بهتر کمکت میکنن ولی رشته هایی هستن ک باید خیلی زرنگ و تلاشگر باشی

من خودم حقوق میخونم و به نظر تو انسانی بهترین رشته هست از هر لحاظ  اینکه روحیه قوی میخواد ولی خب با لیسانس حقوق میشه آزمون های مختلفی داد ک بهتره تو گوگل بزنی دقیق برات میاره   درس های حقوق بشدت سخت هستن و باید حسابی بخونی 

طرح تسهیل هم برمیدارن نگران اشباع نباش زرنگ باشی میتونی درآمد داشته باشی 

ولی انقدر دانشگاه برات مهم نباشه  اقتصاد رشته ای ک هست ک کار پیدا کردن تو ایران براش سخته مهم نیست شهید بهشتی هم بخونی  باید خودت زرنگ باشی مثلا راحت خودم میتونم مدیریت یکی از دانشگاه های تهران برم چون معمولا تو همه ما موقع انتخاب رشته علاقه زیاد به رفتن  شهر های بزرگ هست ولی رفتم حقوق یه دانشگاه دولتی رنک ۲  اینجوری از نظرم بهتر بود  میدونی میخوام بگم آینده رشته برات خیلی بیشتر از شهر مهم باشه  یه بار چون تهرانه اصلا به رشته توجه نکنی خیلی بده خواهرانه دارم میگم  یه ماه وقت داری درباره تمامی رشته ها و بازار کارشون تحقیق کن 

من خودم حقوق میخونم و به نظر تو انسانی بهترین رشته هست از هر لحاظ اینکه روحیه قوی میخواد ولی خب با ...

آخه نمی‌خوام شهر خودمون بمونم اکثرا هم بهم میگن اگه میری شهر بزرگ تر برو خودم کاشان زندگی میکنم میگن اونجا اوضاعت بهتره

فرهنگیان چی؟اگه قبول بشم برم؟خودم دوسش ندارم خانوادم زورم میکنن 😭

دانشگاه های تهران رو خیلی شنیدم حتی توی همین سایت استاداش چون خیلی خوبن و دانشگاه سطح بالاست اگه ببین دانشجو زرنگی هستی خودشون میفرستنت سرکار یا معرفیت میکنن این ور اون ور

اقتصاد هم شنیدم برای مهاجرت خیلی خوبه . حالا من فعلا قصد مهاجرت ندارم ولی می‌خوام یه رشته ای بخونم که اگه خواستم مهاجرت کنم بتونم خیلی سخت نباشه