بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام کاری به حرف دیگران نداشته باش پسر منم چند روز دیگه نه ماهش تموم میشه هر دفعه که یه چی میشه هر کی یه چی میگه مخصوصا مادرشوهرم منم همش ت دلم فحش میدم بهش خخخخ . هر بچه ای یه جوره بعصی از بچه ها اصلا چهار دست و پا نمیرن یهو بلند میشن راه میرن مامانم میگه ابجیم هم اونطور بوده
من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞
عزیزم.سلام دختر منم سینه خیز اصلا نرفت.بعضی بچه ها یه دفه راه میفتن.چقدر بعضیا بد شدن.مادر یه بچه ی نه ماهه بودن به اندازه ی کافی سخت هست چرا بعضیا باداین حرفاشون اذیت میکنن مادرارو اخه.من خاهرزادم چهار روز از دخترم بزرگتر بود.همه چیزش جلوتر از دخترم بود.ولی الان دختر من جلو افتاده.بخدا این چیزا غصه نداره.خداراشکر سلامته
گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....