2777
2789
عنوان

تجاوز💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1674 بازدید | 58 پست
اسی خودتو انقد تحقیر نکن که گیر ترمیم و دوختن و کپسول خونی بشیبا کسی باش که تورو بخاطر خودت بخواد. ب ...

خیلی دوسم داره چند ساله داره همه تلاششو میکنه پدرشو راضی کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❌️ دوست عزیز

اینجا حرفای عجیب غریبی میزنن بدوز و... انگار مثلا پارچه ست بدوزن 

بدون هیچ اطلاعات علمی

شما بی گناه بودی

اگر دیدی طرف جدیه

چند جلسه گذشته از خواستگاری 

رک و رو راست بهش بگو

بگو همچین داستانی برای شما پیش اومده

دوست پسر نداشتی که بخوای بگی به کسی مربوط نیست من با دوست پسرم رابطه داشتم

این چیزیه ک قطعا شمارو خییییییلی آزرده

هنوزم ناراحتی

طرف مقابل برای ایجاد رابطه جنسی باید خیلیییییی باهات ملایمت داشته باشه

اصلا شاید لازم باشه صبر کنید مشاوره برید

میگیری چی میگم؟؟

خیلی جاها یسری ترسات رو درک میکنه

بهش بگو

اگر ادم حسابی باشه میگه باشه و کمکت میکنه زندگی شاد داشته باشید

اگرم مشکل داشته باشه ک میره

راحت

ترس از ابرو چیه دیگ

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

خونوادش از اون متعصبان باباش بازنشسته ارتشه پدرش خیلی مخالف بود از اول ولی چندسال همه جوره زورشو زده ...

شما اصلا دکتر زنان رفتی تا حالا یه نوع پرده بکارت داریم بعد ازاولین رابطه اگه تاشش ماه رابطه نداشته باشه به حالت اولش برمیگرده یکی از دوستام مثل شما بهش تجاوز شد اما چون همون یه بار بود واقعا پرده بکارتش به حالت اولیه برگشت و حتی مجدد بدون دردسر ازدواج کرد الانم یه بچه داره 

خیلی دوسم داره چند ساله داره همه تلاششو میکنه پدرشو راضی کنه

پس اگه دوست داره حرفتو قبول میکنه بگو من تن به معاینه نمیدم اصلا روشو ندارم برم یکی اونجامو ببینه این تفکرات عصر هجری چیه که مامانت داره شرمنده من نمیتونم برم مگه تو بهم اعتماد نداری...

شما اصلا دکتر زنان رفتی تا حالا یه نوع پرده بکارت داریم بعد ازاولین رابطه اگه تاشش ماه رابطه نداشته ...

اره فقط یه دفعه بود ولی به صورت کامل حتی باهمین دوس پسرم ک خواستگارمم هست رابطه جنسی نداشتم 

❌️ دوست عزیزاینجا حرفای عجیب غریبی میزنن بدوز و... انگار مثلا پارچه ست بدوزن بدون هیچ اطلاعات علمیشم ...

آره قصدش جدیه چندساله که باهمیم ولی نمیدونم واکنشش نسبت به این قضیه چی میتونه باشه چون باباش به شدت تعصبیه حتی به خودشم گفته میخوای بگیری این دختره رو بگیر ولی بعدن مشکلی پیش بیاد همش گردن خودته چون سعی داره پسرش دختر برادرشو که چادری ام هست بگیره بخاطر همین با من مخالفه

آره قصدش جدیه چندساله که باهمیم ولی نمیدونم واکنشش نسبت به این قضیه چی میتونه باشه چون باباش به شدت ...

باباش از کجا قراره بفهمه

این یه چیز خصوصی بین خودتونه عزیزم

بهش بگو حتما

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پس اگه دوست داره حرفتو قبول میکنه بگو من تن به معاینه نمیدم اصلا روشو ندارم برم یکی اونجامو ببینه ای ...

یه دفعه بهش گفتم میگه تو بخاطر من برو بزار اینا دهنشون بسته شه نتونن بهونه واسه مخالفت داشته باشن 

یه دفعه بهش گفتم میگه تو بخاطر من برو بزار اینا دهنشون بسته شه نتونن بهونه واسه مخالفت داشته باشن

بخدا حس میکنم بچه ای داره اینجوری به راهت میاره این حرفا چیه بگو برای بسته نگه داشتن دهن اینا یا راضی نگه داشتن اینا من شعورو شخصیتمو بیارم پایین چطور میخوای منو میون اینا تحقیر کنی این چه کاریه مگه چه زمونه ای زندگی میکنیم ما میخوایم زندگی مستقلی داشته باشیم از الان تو بفکر راضی نگه داشتن و دهن بسته بودن اینایی!!!!اسی از من گفتن از این ادم برات شوهر نمیشه چون از خانوادش حساب میبره و خانوادشم کلی دخالت میکنن بعدا به مشکل میخوری دوست داشتن دو روز تموم میشه.با کسی ازدواج کن که هیچ کس نتونه غیر خودش بهت تو بگه با مرد پخته و مستقل باش..من کلی تجربه دارم تو این زندگی

بخدا حس میکنم بچه ای داره اینجوری به راهت میاره این حرفا چیه بگو برای بسته نگه داشتن دهن اینا یا راض ...

آخه بدبختیه من یکی دوتا نیس که مادرخودمم گفته اونام اگه نمیخواستن من خودم میگفتم برید واسه معاینه چون به دختر خودم مطمئنم واسه خواهرمم همین کارو کرد مامان خودم معاینه رو گفت بهشون 

اره فقط یه دفعه بود ولی به صورت کامل حتی باهمین دوس پسرم ک خواستگارمم هست رابطه جنسی نداشتم

پس حتما یه دکتر زنان برو اینی که برات گفتم خودم شاهدش بودم اصلا خودم با دوستم رفتیم دکتر بعد اولین رابطش هم رفت دکتر و کامل مشخص بود رابطه داشته و پردش پاره شده اما بعدش واقعا حرف دکتر صدق کرد و پرده به حالت اولیه برگشت حتی از ترسش نزدیک پنج شش تا دکتر مختلف رفت و میگفتیم اومدیم برای گرفتن گواهی پزشکی برای ازدواج شماهم برو خدارو چه دیدی شاید نوع پرده بکارت شماهم اینطوری باشه