2777
2789
عنوان

فیلم بی بدن مگه بر واقعیت میست پس

218 بازدید | 16 پست

اینا پدره هم کشوندن وسط تو گوشی که خوندم الان نوشته که از تهیه کننده پرسیدن چرا اینکارو کددی میگه موضوع اصلا اون غزاله و ارمان نبوده 

فقط یکم شباهت 

آخه این فیلم از یکم شباهت گذشته بود

کل موضوع راجب عزاله و آرمان بود🤨

خدایا مخم داره میترکه از اینهمه سردر گمی🤔

بیکاره بی آرررر😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم داستان رو تغییر داده و طبق نظریه خودش از داستان اصلی پیش برده بود ! 

تو واقعیت غزاله از آرمان بزرگتر بود و اونی که قرار بود مهاجرت کنه آرمان بوده و خیلی چیزهای دیگه 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببخشید آرمان و غزاله بصورت کامل و دقیق، کجا میتونم بخونم؟

یوتیوب سرچ کنید 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

یکم داستان رو تغییر داده و طبق نظریه خودش از داستان اصلی پیش برده بود ! تو واقعیت غزاله از آرمان بزر ...

در تعجبم چراخانواده پسره شکایت نکردن از فیلم و گذاشتن پخش بشه چون خیلی به علیهشون حرف زده شده

بیکاره بی آرررر😁

در تعجبم چراخانواده پسره شکایت نکردن از فیلم و گذاشتن پخش بشه چون خیلی به علیهشون حرف زده شده

چون تهش نویسنده و کارگردان میگفتن این داستان یک چیز دیگس و دقیقا برا همون تغییرات دادن ! 

اتفاقا من فیلمو دیشب دیدم و چون داستان اصلی رو دقیق میدونستم تعجب کردم چقدر یکطرفه پیش برده بود مخصوصا قسمت پخش عکس خصوصی اینها که اصلا تو واقعیت نبوده همچین چیزی ! هیچ قضاوتی نسبت به دو طرف و تصمیم نهایی مادر داغدیده ندارم ‌‌‌‌‌ولی در این حد یکجانبه طرفداری هم درست نیست !