2789
عنوان

مادر چیست

84 بازدید | 9 پست

موجودیست تا شوهر نکردی دهنتو سرویس میکنه💔من تا اینو دارم شوهر میخوام چیکار 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاد اون کلاغه افتادم که گوشتش رو میداد بچه هاش بخورن وقتی مرد گفتن خوب شد مرد مردیم بس که غذای تکراری خوردیم🙂

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

مادربدبختترین موجود دنیاست.....بیخودی نیس بهشتوزیرپاش میزارن....

نه بابا کدوم بدبخت نتیجه یه شب خوشگذرونشو بزرگ میکنه 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

مادر کسیه که دلش میخواد همه جوره مراقب بچش باشه 

یه جاهایی درست رفتار میکنه

یجاهایی اشتباه میکنه

یوقتایی سعی میکنه به دل بچش راه بیاد و درکش کنه

یوقتایی نمیتونه و تو نگاه بچش یه موجوده بد میشه

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
عشق خالص و بی دلیل و بی منطقه!

عشقش خالص نیست غریزیه

مادر کسیه که دلش میخواد همه جوره مراقب بچش باشه یه جاهایی درست رفتار میکنهیجاهایی اشتباه میکنهیوقتای ...

خب بایدم باشه وظیفه اشه

عجب!!!!!بایدتاپیک بزنم ک بنظرتون بچهاچه جورموجوداتینچقدداریم میسوزیم مگه قدرمیدونن آخه...

بچه ها بی تقصیرن خودشون انتخاب نکردن مادرشون