تورو خدا بیاین بگین من چکار کنم .دارم زجررررر میکشم اعصابمو ازدستدادم .دخترم ۲۸ماهشه داره دندون آسیاب دوم در میاره .پدرمودراورده خستم کرده عصبیم کرده .معده درد شدم سرم داره می ترکه 😭😭😭😭دیوونم کرده بقران .همش جیغ و آه وناله بهم میچسبه .حتی نمیذاره یک ثانیه نفس بکشم ....میگه دندونم درد میکنه .استامینوفن و ایبوپروفنم بهش دادم .چکابشم دادیم هیچی کم نداشته پس این چشه 😭😭😭😭😭ازوختی شروع کرده به دندون درآوردن همین بوده دوساله زندگی ندارم 😭😭😭😭الآنم دوتا کشیده بهش زدم .شوهرم عصبی شد بردش بیرون .بابا بقران از صبح یکسره تا شب رو سرم جیغ میکشه .خدایاااااا منو بکش راحتم کن 😭😭😭😭😭برا کسی بچش سردندون درآوردن اینجوری بوده ؟؟؟؟بازم میگم خدایا مرگ ...کاری بهم کرده از هرچی بچه ست متنفر بشم
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
اخ میدونم چی کشیدی انقد بیرون نبرش دیگه تو خونه واینمیسه وقتی داد میزنه برو تو اتاق خودتو مشغول کن ب ...
عزیزم میپره داخل حموم .ایقد درحموم و دسوییو میکوبه ک همسایه ها میان ..شاید باورتون نشه اصلا وختی میخواد دندون دربیاره من میمیرم و زنده میشم 😭😭😭😭خدایاااا مرگ این فقط شعارمه
برای بچه ی شما هم همینجوری بوده سردندون ؟؟نمیدونم این کله اش سفته چشه .منو کشت پدرمو درآورده 😭
عزیزم چندتا تاپیکاتو خوندم خیلی عصبی و پرخاشگری،سعی کن یهکم آرامشتو حفظ کنی گل گاوزبان دم کن عصرا بخور زن بودن و مادر بودن صبر و حوصله زیادی میخواد باید سعی کنی ارامشتو حفط کنی و مدیریت کنی زندگیتو
دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه... خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
عزیزم چندتا تاپیکاتو خوندم خیلی عصبی و پرخاشگری،سعی کن یهکم آرامشتو حفظ کنی گل گاوزبان دم کن عصرا بخ ...
اره عصبیم .اما بخدا اولین بار بود بچه رو زدم .فکر کن دوتا دندون آسیاب دوم فک بالارو داره درمیاره .بعد قشنگ این ۴ماهه یکسره جیغ و داد میکشه.دیگع از آهن ک نیستم عصبی میشم