2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭😭خدایاااا مرگ

432 بازدید | 21 پست

تورو خدا بیاین بگین من چکار کنم .دارم زجررررر میکشم اعصابمو ازدستدادم .دخترم ۲۸ماهشه داره دندون آسیاب دوم در میاره .پدرمودراورده خستم کرده عصبیم کرده .معده درد شدم سرم داره می ترکه 😭😭😭😭دیوونم کرده بقران .همش جیغ و آه وناله بهم میچسبه .حتی نمی‌ذاره یک ثانیه نفس بکشم ....میگه دندونم درد می‌کنه .استامینوفن و ایبوپروفنم بهش دادم .چکابشم دادیم هیچی کم نداشته پس این چشه 😭😭😭😭😭ازوختی شروع کرده به دندون درآوردن همین بوده دوساله زندگی ندارم 😭😭😭😭الآنم دوتا کشیده بهش زدم .شوهرم عصبی شد بردش بیرون .بابا بقران از صبح یکسره تا شب رو سرم جیغ می‌کشه .خدایاااااا منو بکش راحتم کن 😭😭😭😭😭برا کسی بچش سردندون درآوردن اینجوری بوده ؟؟؟؟بازم میگم خدایا مرگ ...کاری بهم کرده از هرچی بچه ست متنفر بشم 

👩‍❤️‍👨

بچه همینه دیگه عزیزم صبرو حوصله میخواد،مگه بچه دوساله رو کتک میزنن آخه!!!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخ میدونم چی کشیدی انقد بیرون نبرش دیگه تو خونه واینمیسه وقتی داد میزنه برو تو اتاق خودتو مشغول کن ب ...

عزیزم میپره داخل حموم .ایقد درحموم و دسوییو میکوبه ک همسایه ها میان ..شاید باورتون نشه اصلا وختی میخواد دندون دربیاره من میمیرم و زنده میشم 😭😭😭😭خدایاااا مرگ این فقط شعارمه

👩‍❤️‍👨
اخ میدونم چی کشیدی انقد بیرون نبرش دیگه تو خونه واینمیسه وقتی داد میزنه برو تو اتاق خودتو مشغول کن ب ...

برای بچه ی شما هم همینجوری بوده سردندون ؟؟نمیدونم این کله اش سفته چشه .منو کشت پدرمو درآورده 😭

👩‍❤️‍👨
عزیزم میپره داخل حموم .ایقد درحموم و دسوییو میکوبه ک همسایه ها میان ..شاید باورتون نشه اصلا وختی میخ ...

تو فکر کنم من دوتا شیر به شیر اوردم تا صبح سه بار واسه یکیشون شیر درست میکردم سه بار واسه اونیکی بماند کاراشون 

یه روز با فامیل نهار بردیم  بیرون که رفتیم به حدی اذیتم کردن نشستم وسط همه گریه کردن ازاینور یکیشون گریه میکرد اونورمم اونیکی.همه دلشون برام میسوخت  

برای بچه ی شما هم همینجوری بوده سردندون ؟؟نمیدونم این کله اش سفته چشه .منو کشت پدرمو درآورده 😭

عزیزم چندتا تاپیکاتو خوندم خیلی عصبی و پرخاشگری،سعی کن یهکم آرامشتو حفظ کنی گل گاوزبان دم کن عصرا بخور زن بودن و مادر بودن صبر و حوصله زیادی میخواد باید سعی کنی ارامشتو حفط کنی و مدیریت کنی زندگیتو

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
تو فکر کنم من دوتا شیر به شیر اوردم تا صبح سه بار واسه یکیشون شیر درست میکردم سه بار واسه اونیکی بما ...

وای عزیزم چی کشیدی ،بچه داری خیلی سخته خیلی ..الان من خودم دارم گریه میکنم 😭

👩‍❤️‍👨
عزیزم چندتا تاپیکاتو خوندم خیلی عصبی و پرخاشگری،سعی کن یهکم آرامشتو حفظ کنی گل گاوزبان دم کن عصرا بخ ...

اره عصبیم .اما بخدا اولین بار بود بچه رو زدم .فکر کن دوتا دندون آسیاب دوم فک بالارو داره درمیاره .بعد قشنگ این ۴ماهه یکسره جیغ و داد می‌کشه.دیگع از آهن ک نیستم عصبی میشم 

👩‍❤️‍👨
نه گلم میگذره الان انقد راحتم ۱۱و۱۲ ساله شدنولی هیچ وقت دلم واسه بچگیشون تنگ نمیشه

خدا حفظشون کنه برات .خداروشکر که راحت شدی .برای منم دعا کن .دارم روزای سختی رو میگذرونم 😭

👩‍❤️‍👨
2827
2791
2779
2792