2821
2789
عنوان

چشام 😭😭😭

238 بازدید | 54 پست

من چشمام کوچیکه اصلا اعتماد بنفس ندارم همش گریه می‌کنم کاش چشام درشت بود خوشگل بود 😭

همه سابریتیا چشاشون درشته شما کسی میشناسید چشاش کوچیک باشه خوشگل باشه 

😭🥺💔

آره تو🗿

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

نیوشا ضیغمی 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مهراوه شریفی نیا

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

سابریتیا چیه؟؟؟

منظورت سلبریتی هس؟؟

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

اگه خط چشم بکشی با مژه خیلی بزرگ نشون میده

هانیه توسلی

نه اون معمولیه ریز نیست 

قرار نی چش درشت به همه بیاد 

یا بینی کوچیک 

لبای ژل زده 

گونه ها ژل زده

اینا رو قرار نی هر کی داره ینی خوشگل باشه 

این فکرا سمیو ع خودت دور کن

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

نه اون معمولیه ریز نیست

نه ریزه

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

😂❤️

میشه عکس چشماتو بزاری؟