2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه واسطه بفرس کارو جوش بده

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشد عاشقت بودم و به هزاران ترفند سعی کردم که بفهمانم و فهمیده نشد..

باید یکی معرفی کنه دیگ شمارو ب او اقا

من و این اقا یکی دو ماه پیش همو تو ی مهمونی دیدیم خب خودش اگه میخواست اقدام میکرد نه؟

دیگه نیازی به معرفی و این چیزا فکر نکنم باشه

یه واسطه بفرس کارو جوش بده

ما آشنای هم هستیم پدرامون همو زیاد میبینن خودشونم چند وقت پیش با خانواده دیدیم ولی نمیتونستیم صحبت کنیم اوناهم هیچی نگفتن

واسه جوش دادن این رابطه ها فقط باید ی واسطه جور کنی   البته میتونی پیجشو تو اینستا هم پیدا کنی و حرف بزنید ولی دیگ انگار تو داری خاستگاری میکنی 🤷🏻‍♀️

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
اخه مهمونی مامان بابای این اقاهم بودنا اونجا نمیتونستیم باهم صحبت کنیم

چند سالته اون اقا چند سالشه؟؟؟ 

وقتی انگیزه ایی برای ادامه زندگی نداشتی به نسخه های از خودت در آینده فکر کن  به اونها فرصت زیستن بده ✅
واسه جوش دادن این رابطه ها فقط باید ی واسطه جور کنی البته میتونی پیجشو تو اینستا هم پیدا کنی و حرف ...

نه ببین اینجوری هم این هست هم اینکه ممکنه فکر کنن دختر بدی هستم که مثلا با اقایون صحبت کردم