2777
2789
عنوان

کسی هست شوهرش ازواسپرمی باشه

28587 بازدید | 189 پست

کسی هست شوهرش ازو اسپرمی باشه وتنها راهش واسه مادر شدن جنین اهدایی باشه؟ دلم میخواد بایکی که مشکلش مثل خودمه حرف بزنم درصورتیکه خیلی کم پیدا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش اسپرم دادن که فهمیدین مشکلشونو؟؟

منم هر ماه خودم.رفتم.دکتر این ماه نرفتم

شوهرم.یکشنبه میره ازمایش بده.

گفتم شاید مشکل از اون باشه خدای نکرده

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  
عزیز نمیشه اسپرم اهدایی با تخمک خودتون لقاح پیدا کنه?

نه نمیشه, تنها راه اینکه تخمک و اسپرم یه زن وشوهر دیگه رو بزارن تو شکم من, جنین یه زن وشوهردیگه,قلبم از غصه پر هیچ راهی دیگه نیس 

نه نمیشه, تنها راه اینکه تخمک و اسپرم یه زن وشوهر دیگه رو بزارن تو شکم من, جنین یه زن وشوهردیگه,قلبم ...

عزیز فامیلمون این کار کرد الان  دوقلوهاش کلاس سومن لازم نیست برا کسی توضیح بدی 

"خوبان را باید روی چشم ها گذاشت "
ازمایش اسپرم دادن که فهمیدین مشکلشونو؟؟ منم هر ماه خودم.رفتم.دکتر این ماه نرفتم شوهرم.یکشنبه میره ...

خدانکنه کسی مشکل ماروداشته باشه, اره اولین بار ازمایش داد ک فهمیدیم تازه هفت ماه بود که ازدواج کرده بودیم وفهمیدم که شوهرم عقیم وبچه دار نمیشیم ,اینجور مثل شوهر من خیلی خیلی کم هس,اگه هم مشکلی داشته باشن بیشتر ضعیفن نه صفر 

عزيزم دكتر كشاف رو ميشناسي متخصص اورولوژي؟؟؟ ميگفت من بالاي دوهزار تا آزو اسپرمي رو ني ني  ...

نمیشناسم,ولی همین دیروز دکتربودیم بهمون گفت احتمال اینکه تونمونه برداریم اسپرم پیدابشه خیلی کمه یک تا دو درصد,گفت یه تیری تو تاریکی 

خدانکنه کسی مشکل ماروداشته باشه, اره اولین بار ازمایش داد ک فهمیدیم تازه هفت ماه بود که ازدواج کرده ...

خدا کمکتون کنه عزیز دلم.

من یه بار بارداری شیمیایی داشتم گفتن بخاطر ضعیف بودن تخمک یا اسپرمه

شوهرمو به زور راضی کردم بره ازمایش بده.

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

فرشته جان من خیلی وقته نیومده بودم نظر بدم

الان مشکلت رو خوندم یاد اون زمانی افتادم که تازه متوجه شده بودم شوهرم آزو هست و چقدر  ناراحت  و ناامید بودم

بهم بگو چه کارایی انجام دادی؟

آزمایش هورمونی؟

عمل تسا یا پسا انجام دادین؟

کجا پیگیر درمان شدین؟

اره بچه ها دیروز از دکتر هم پرسیدم,دونمونه ازواسپرمی هس یه نمونه بچه دار میشن باعمل,ولی شوهر من نه یعنی چن تا دکتر رفتیم اینوگفتن,حالا میخوایم یه بار.نمونه برداری از بیضه هم انجام بده شاید فرجی شد 

فرشته جان من خیلی وقته نیومده بودم نظر بدم الان مشکلت رو خوندم یاد اون زمانی افتادم که تازه متوجه ش ...

ازمایش هورمونی انجام دادیم مشکل از هورمونشه بخاطر همین که درست نمیشه وبیضه اش کوچ

خدا کمکتون کنه عزیز دلم. من یه بار بارداری شیمیایی داشتم گفتن بخاطر ضعیف بودن تخمک یا اسپرمه شوهرم ...

شوهر من هم با دکتر رفتن وروش های کمک باروری مخالفه ومیگه باید طبیعی بچه داربشیم درصورتیکه دکترا میگن فقط معجزه بشه,به زور التماس می برمش دکتر