2789
عنوان

درآمد🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 54 پست
راضی هستی ؟ غربت اذیتت نمیکنه و دوری ؟؟

بله راضی هستم 

نه من خودم شیرازی بودم 

دانشگاه تهران بودم 

یه دوره رفتم شیراز دوباره جامون برعکس شد🤦🏻‍♀️😂

هر دو جا عادت داشتم و کلا تو شهر غریب اذیت نمیشم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

مرسی عزیزم منم روم نمیشد ولی انقد خانوادم دعوا کردن که تو تاپیکای قبلیم گفتم دیگه خودم بهش میگم فلان ...

دقیقا همین درسته 

رو نشدن نداره 

مرد باید یاد بگیره که وظیفشه برای زن با نامزدشخرج کنه 

لطف نمیکنه که 

باید اینکارو کنه 

قدردانی کن تشکر کن ب جا و ب اندازه 

اما کم توقع نباش 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما جفتمون ولی دلمون میخواد تو این سن ازدواج کنیم و زندگی و باهم بسازیم و دوست و عشق و عاشقی وسط نبود ...

اها امیدوارم خوب پیش بره 

من ۲۰ سالمه جلو خانوادم خجالت میکشم بگم پسر بعد فک کن برم بگم کیس ازدواج لطفا😂😂

اها امیدوارم خوب پیش بره من ۲۰ سالمه جلو خانوادم خجالت میکشم بگم پسر بعد فک کن برم بگم کیس ازدواج لط ...

بخدا من نگفتم معرفی کردن بعد نظرمو پرسیدن گفتم حالا آشنا بشیم تا ببینیم خدا چی میخواد🥲😂😂واکرنه منم نمیگم شوهر می‌خوام کک

بخدا من نگفتم معرفی کردن بعد نظرمو پرسیدن گفتم حالا آشنا بشیم تا ببینیم خدا چی میخواد🥲😂😂واکرنه من ...

میدونم منظورم همون بود😂😂من خیلی ترس دارم کلا از رابطه خیلی وقته برای همین همیشه به بقیه میگم مراقب باشن زود تصمیم جدی نگیرن 

سلام بچه ها من یه مدته با این ربات کسب درامد می کنم به ازای هر نفر ۱۲۰ هزارتومان پول 💸💰میده 

و وقتی مبلغ ۱ میلیون و ۶۰۰ تومان جمع کردید می تونید برداشت کنید🤩 باید زیر مجموعه بگیری تا بتونی درامد کسب کنی شاید بپرسی این پول چطوری می آد و بر چه حسابی هست شما با دعوت از دوستانتون باعث شناخته شدن این ربات می شوید و کاربران ربات افزایش پیدا می کند و هر کاربر با دریافت مبلغی پول تشویق به دعوت دیگران می شود و درامد کسب می کند وقتی وارد ربات می شوید لینک واریزی ها را مشاهده می کنید می تونید برا اطمینان رسیدها بررسی کنید بعد به صورت تومان برداشت کنید یه چیز دیگه بگم این ربات درون برنامه تلگرام هست که خب تلگرام یه پلتفرم معتبر پس خیالت راحت باشه بر لینک درخواست دوستی بدسلام بچه ها من یه مدته با این ربات کسب درامد می کنم به ازای هر نفر ۱۲۰ هزارتومان پول 💸💰میده