تیف مدیر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5263 عنوان حس ششمی ام | مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 139 پست ولی متاسفانه واسه خودم نمیتونم استفاده کنماگه حس ششمی داریم سوال بپرسید جواب میدم سوال منم جواب بدید 1403/05/04 | 16:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 قبول میشی الهی خدا از دهنت بشنوه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
nuran730 عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 3853 نمره ام برای امتحان چند میشه از ۲۰؟ لطفا برای دلم و گره گشاییم صلوات بفرستین/آزادی غزه/ایران/
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 میشه برای منم بگی به نظرت بهم حسی داره و اینکه چند سالشه و اینکه علیرضا مریضه یا نه مهربونی کمی حساس و شکاک تا یه کاری تموم نکنی ول نمیکنی خیلی تفسیر میکنی حرفای ادمارو بشدت متنفری از دروغ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دیلا76 عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 607 عزیزم سینا دوسم داره؟ازدواج هست؟نمرم؟ اره ولی ت بیشتر دوسش داری ازدواج بعید میدونمنمرت خیلی خوب نمیشه ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/# برامون دعا کنید
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 حس میکنم یچیزی داری مانع میشه چی؟مخالفته یا نه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
تیف مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5263 چه حسی بهم داری به نظرت چطور آدمی هستم به محمد چه حسی داره ایندم چطور میشه بگی برات صلوات میفرستم بعضی وقتا دل نازکی اما مهربون
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اره ولی ت بیشتر دوسش داری ازدواج بعید میدونمنمرت خیلی خوب نمیشه ممنونم🌹 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
dokhtar_badeqbal عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 1347 اوکی ولی مال منم بگو دوسم داره سینا؟ازدواج هست؟نمرم؟ بخدا حس ششم نیستم اما پیامت دیدم عدد ۱۶ اومد توی ذهنم بخدا حس ششم نیستم دوستان🌹
رها۴۰۰ عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 30 فصل تولدم؟سینا دوسم داره؟ازدواج هست؟نمرم؟خدارا چه دیدی شاید واسه ماهم کار کرد واقعا نمیتونم در مورد کسی حدس بزنم🤕،فقط فصل تولدت پاییز نیست؟
بیااینوبخور عضویت: 1403/03/06 تعداد پست: 1358 حس میکنم یچیزی داری مانع میشه کی ازدواج میکنم شغلش چیه؟؟