تیف مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5263 عنوان حس ششمی ام 776 بازدید | 139 پست ولی متاسفانه واسه خودم نمیتونم استفاده کنماگه حس ششمی داریم سوال بپرسید جواب میدم سوال منم جواب بدید 1403/05/04 | 16:20 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اوکی ولی مال منم بگو دوسم داره سینا؟ازدواج هست؟نمرم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20767 اگه خدایی جواب میدی ازت بپرسم؟؟؟لطفا امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
بابونه123 عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2263 من امسال معلم میشم یا سال دیگه یا هیچوقت بشکست دلم ،کسی صدایش نشنید
نیلووووووفررررررر عضویت: 1399/08/13 تعداد پست: 8479 ماه تولدمو بگو و بگو این چیزی که تو ذهنمه میشه یا نه؟ممنون خدا💖
دیلا76 عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 607 هنوز دوسم داره یا ب هم برمیگردیمبپرس ی پزشک کوچلو ک معشوقه یک تکواندو کاره/M.S/# برامون دعا کنید
تیف مدیر استارتر عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 5263 اگه خدایی جواب میدی ازت بپرسم؟؟؟لطفا جانم عزیزم راستش من سوالای مهم و جواب میدم که بتونم کمکی کرده باشم چون واقعا ازم انرژی میگیره و تمرکز میخاد
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 10713 هنوز دوسم داره یا ب هم برمیگردیمبپرس ماه تولدم اول اسممبهمدیگه برگشت داریم حسش چیه بهم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 مهربونی خونگرمی کمیدلتنگی الا یا تازه یچیزی خوردی یا جلو کولری دراز کشیدی گوشیت خیلی شارژ نداره متوسط موهای لختی داری قهوه ای یا مشکی دلت میتواد رنگ کنی متولد آذر یا آبانی(ماه نمیتونم بگم اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7809 حسین میاد خواستگاریم؟داشت نگاهم میکرد بخاطر دلتنگی بود یا همینجوری مصاحبه شغلی رو قبول میشم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲