2777
2789

من سال۹۸ ی بارداری پوچ داشتم ۱۴۰۰هم متوقف رشد تو هفته ی ۶داشتم ک پارسال فهمیدم انعقاد خون دارم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم 😀

دوبار سقط مکرر داشتم ک فهمیدم بخاطر انعقاد خون هست 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آزمایش ندادی؟

من خواهر بزار دقیق برات بگم ..آزمایش و بی بی و همه چیزم مثبت بود نهم بتام رفت بالا دوازدهم لکه بینی خفیف گرفتم رفتم سونو گفت پنج هفته و سه روزی خون دور جنین زیاد رو به سقط می‌ره خدایی نکرده ..رفتم پروژسترون گذاشتم ده روز استراحت کردم خوب شدم چهار پنج روز بعدش ...بعد ده روز بیستو سوم رفتم سونو جای معتبر تری البته بازم گفت پنج هفته و چهار روز دیگه خونم دور جنینم نبود کیسه زردمم تشکیل شده بود ...بهم گفت چهارده روز دیگه باز تکرار کن ..الان خیلی استرس دارم ...تو سونو البته کیسه زرده نبود ...همش فکرو خیال میاد برام نکنه خدایی نکرده رشد نکرده ..بیستو هشتمم موعد پریودم بود نشدم ...ویار بد ندارم اما علایم بارداری دارم ...چند روز دیگه نوبت سونومه خیلی میترسم

من خواهر بزار دقیق برات بگم ..آزمایش و بی بی و همه چیزم مثبت بود نهم بتام رفت بالا دوازدهم لکه بینی ...

امیدم اینه سونو اول اشتباه کرده باشه تو سن بارداریم