2777
2789
عنوان

حسودی مادر

1027 بازدید | 16 پست

سلام رفقا 

من واقعا خستم ب سمت هر کاری میرم مادرمومیفهمه اولش برخوردش خیلی بد میشه میبینم حسودی میکنه. بعد خودش میره همون کارو میکنه ب نظرتون چرا 

طلا خریدم ب من می‌گفت میخای چیکا طلا میخری بعد رفت خودشم خرید باشگاه رفتم  گفت چرا میری منم  میرم پیاده وری پس

خیلی عجیبه اخلاقش جالبه برام نظری دارین بگین

یک فامیل داریم می‌گفت مادرم خیلی حسود 

طلا میگیرم طلا میگیره 

لباس خوب می‌پوشم فورا تقلید می‌کنه

برام قابل هضم نبود 

آخه چطور یک مادر می‌تونه به دختر خودش حسادت کنه 

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک فامیل داریم می‌گفت مادرم خیلی حسود طلا میگیرم طلا میگیره لباس خوب می‌پوشم فورا تقلید می‌کنهبرام ق ...

حالا اینا کمه مامان من ب بچه دار شدنمم حسودی میکنه 

حرف از بچه بزنم دعوام میکنه بعد ی بار گفت ایشالا هیچ وقت بچه دار نشی

شایدم قبولت داره و ازت یاد میگیره همش که حسادت نیست 

مادرایی که دختر دارن جوون میمونن چون دختراشون مجبورشون میکنن کارای مثبت انجام بدن و همراهیشون میکنن

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مادر حسود فقط مامان من....واقعا بدترین ویژگی های یه مادر رو داشت و داره...اما من هرگز مثل اون نمیشم

مامان منم همینه تاپیک های قبلی رو بخون متوجه میشی چه بلا هایی که ب سرم نیاورده 😄😁 احساس میکنم بدترین دشمنمه

شایدم قبولت داره و ازت یاد میگیره همش که حسادت نیست مادرایی که دختر دارن جوون میمونن چون دختراشون مج ...

ن بابا فقط حسود نیست کلا عجیب غریبه مثلا بابام برام‌چیزی بخره ها میگه چرا خریدی براش مگه شوهر نداره و فلان 

مامان منم همینه تاپیک های قبلی رو بخون متوجه میشی چه بلا هایی که ب سرم نیاورده 😄😁 احساس میکنم بدتر ...

بدترین دشمن مامان منه  فقط مامان من حوصله تایپ ندارم

وقتی اینقدر خودخواه و حسودن نباید بچه دار میشدن حالا با پسراش اینقدر خوبه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
بدترین دشمن مامان منه فقط مامان من حوصله تایپ ندارموقتی اینقدر خودخواه و حسودن نباید بچه دار میشدن ...

یعنی بت بگم یه ماه اونجا بودم خونه اونا ب خاطر اینکه دانشگاهم اونطرف مجبور بودم چنان رفتارهایی با من کرد هر روزم گریه بود 

بدترین دشمن مامان منه فقط مامان من حوصله تایپ ندارموقتی اینقدر خودخواه و حسودن نباید بچه دار میشدن ...

منم ک فوق العاده ازش میترسم این باعث میشه نمی‌فهمم چیکار میکنم

یعنی بت بگم یه ماه اونجا بودم خونه اونا ب خاطر اینکه دانشگاهم اونطرف مجبور بودم چنان رفتارهایی با من ...

منم یه شهر دیگه هستم خداروشکر نمیبینمش

خیلی اذیتم کرده هیچ وقت نمیبخشمش 

حال تعریف ندارم یه روز سر حوصله بودم دیدمت بهم بگو تعریف کنم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
حالا اینا کمه مامان من ب بچه دار شدنمم حسودی میکنه حرف از بچه بزنم دعوام میکنه بعد ی بار گفت ایشالا ...

🤕باورم نمیشه خدا

حالا اینا کمه مامان من ب بچه دار شدنمم حسودی میکنه حرف از بچه بزنم دعوام میکنه بعد ی بار گفت ایشالا ...

لطفاً تا حد امکان مسائلتون برای مادرتون تعریف نکنید 

من مادرم هرچی برای خودش می‌خره بهترش برای من می‌خره و میگه هر کدوم دوست داری بردار 

همیشه خوراکی یا نذری بهش بدن سهم من و پسرم می‌زاره 

حتی یک تیتاب یا یک خرما نگه میداره 

قربونش بشم خدا همه مادرا حفظ کنه