2777
2789

من ی ادم معمولیم از همه نظر قیافه اخلاق وضع مالی 

دلم میخواد با درس خوندن خودمو بکشم بالا

دلم میخواد شاغل باشم

اما الان که سال دیگه کنکور دارم حوصله ی خوندن ندارم

درسم خوب بود ولی از مهرتا حالا خسته شدم زدم به بیخیالی

دلم میخواد با انگیزه درس بخونم 

درس خوندن برام ی روتین باشه و هیچوقت ترکش نکنم مثل غذا خوردن خوابیدن

ولی خب نمیشه 

توصیتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا سادس

هیچ چیزی توی این دنیا به جز درس نمیتونه تورو نجات بده و خوشبخت بکنه 

این روانشناسیای زرد که میگن... نهههه شوهرررر....نهههه استعداد....نه من درسو ول کردم موفقم

همه اینارو بریز دور

تو دوره ی الان ما فقط درس نجات دهندس و لاغیر

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

برای امتحان نهایی ها هم خیلی کم کاری کردم

با اینکه سطح سوالات به نظرم بد نبود اما خوب نخوندم و شاااااید معدلم حول و حوش ۱۷ بشه

منی که معدل دبیرستانم بالای ۱۹.۵ بوده 

بد دارم همه چیو خراب می کنم

میدونم که اگه بخوام میتونم اما حال و حوصلشو ندارم

اصلامیرم ی حرفه ی رو بصورت حرفه ی یاد میگیرمحیف ۴سذل لیسلنس و ۲طال ارشد ک تلفی عمره

دقیقا حیف اون همه شب نخوابی و استرس درس خوندن 

اصلا تهش هیچی نشد منم کاش یکی بهم میگفت حداقل خیلی بابتش حرص نمیخوردم ک معدلم بالا باشه

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)