2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست
مممنونم واقعا آخه شما چقدر مهربونی🥺🥺💚ان شاالله چشم😭😍❤️

قربونت برم عزیزم 🥰خودتم ماه ومهربونی 💖 چشمت بی بلا حتما باخبرم

کن دوران بارداری رو باهم بگذرونیم😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم😍 مرسی فداتشم همچنینخودت ❤🤲

دور از جونت عزیزم خودت و نی نی سلامت باشین ان شاالله 😍❤️

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

[QUOTE=347578826]قربونت برم عزیزم 🥰خودتم ماه ومهربونی 💖 چشمت بی بلا حتما باخبرم کن دوران بارداری رو باهم بگذرونیم ...[/QUO

ان شالله چشم عزیزمممم🥺😍❤️

خدا کنه مثبت باشه جواب آزمایشم🥺💚

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
انشالله که هست عزیزدلم🤲

ان شاالله🥺😍❤️‍🩹

انشالله که هست عزیزدلم🤲

سلااام صدف جااان

آرمایشم مثبت بود🥺😍😍❤️

سلااام صدف جااانآرمایشم مثبت بود🥺😍😍❤️

بتای شما چند بود؟ گفتید شما جند روز قبل از موعد آزمايش دادید؟ الان چند هفته هستید؟😍😍

ان شاالله🥺😍❤️‍🩹

میدونی اصلااااا باورم نمیشه که آرمایشم مثبت شده🥺

میدونی اصلااااا باورم نمیشه که آرمایشم مثبت شده🥺

عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری😍

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغلش بگیری😍

ممنووووونمممم🥺😍😍❤️

بتای شما چند بود؟ گفتید شما جند روز قبل از موعد آزمايش دادید؟ الان چند هفته هستید؟😍😍

من؟من دقیقا ده روز بعد ازاولین رابطم

که عروسیم بود مریض شدم رفتم دکتر

آزمایش ازم گرفت کلینیک بوددیدم بله

مثبت اولش جابجاشده بود ولی شبش

دوباره آز دادم۴۳۰بود چندروز بعدش که

رفتم دکترزنان دوباره برام نوشت۱۸۶۷

بودش شنبه ش بردم براش گفت همه

چی اوکیه خب دکترا روآخرین پریودی

حساب میکنن بمن گفت ۴هفته و..

هستم ولی،سونو دقیق نشون میده

من چون میدونستم چه شبی رابطه داشتم دیگه گذاشتم برم سونو تادقیقشو

بهم بگه