2777
2789
عنوان

چطور تو عقد باردار میشم آخه

414 بازدید | 19 پست

من حتی میترسم ارتباط کامل برقرار کنم

به نظرم مزه‌ش به اینه که بری تو خونه‌ی خودت بعد زندگی زناشویی آغاز بشه

از این لحاظ به شدت پیرو سنت‌گرایی هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الاان قورتت میدنااا 

البته همشونم همونان ک اگه یکی تو عقد باردار شد چشمش را درمیارن ولی فاز روشنفکری میگیرن اینجا 

خیلی اتفاقا هست ک ممکنه اون دوتا زوج نتونن برن زیر ی سقف و فقط خانم هست ک با این اتفاق ضربه میخوره ولی هرگز نمیخان قبول کنن 

دختر فامیل ما عقد کرد ۳ ماه نشد پسره ی هو تومور مغزی داشت عود کرد دو هفته بعد عمل کرد و مرد  حالا شما فک کن این حامله باشه یا بکارت نداشته باشه 

الاان قورتت میدنااا البته همشونم همونان ک اگه یکی تو عقد باردار شد چشمش را درمیارن ولی فاز روشنفکری ...

دقیقا همینطوره

عقد هم دوره‌ی شناخته 

خدای نکرده یوقت به هم بخوره دودش تو چشم دختره میره

خب آره میتونن زودتر ازدواج کنن برن سر خونه زندگی خودشون

منم دقیقا همین بودم 

درسته از لحاظ شرعی زن و شوهرن ولی این مورد هنوز پسند عرف نیست و عرف و شرع باهم تکمیل میشن 

من اصلا درک نمیکنم طرف مثل بی بند و بارا میره ۴ سال یا ۵ سال  دختره مردم را توعقد نگه میداره  خوب تو ک هنوز نمیتونی ی خونه حتی کرایه کنی چجوری میخای یکی دیگه هم اضافه کنی 

دقیقا! دوران عقد برای شناخت بیشتر هست، دو نفر که هنوز خونه زندگی ندارن نمیدونم با چه عقلی اینکارو میکنن، تو خونه ی پدر و مادر آخه؟! واقعا خوبه آدم حرمت نگه داره

سبکباران ساحلها ندیدند به دوش خستگان باری ست دنیا

دقیقا همینطورهعقد هم دوره‌ی شناخته خدای نکرده یوقت به هم بخوره دودش تو چشم دختره میره

ببین این موضوع هنوز اینقد جا نیفتاده که طرف ۳۵ سال پیش تو عقد باردار شده همون دختر خانم  ک تو عقد مادرش باردار شده بود عروسیش بود هنوز همه میگفتن همون دختر فلانی که تو عقد مادرش حامله شد 

همه مردم ایران همه طایفه ها خاله زنک دارن و همه هم براشون مهمه نمیدونم چرا اینجا عادی جلوه میدن ک بگن ما خیلی میفهمیم 

فقط واسه من سواله چطور چندششون نمیشه،تو هرجایی میرن میدن،ببخشید رک گفتم،ولی این روابط نیاز به محیط ا ...

ب نظر من  هیچ کس ب مردا به این چشم نگاه نمیکنه و هیچ چیز را براشون عار نمیدونه ولی خیلی شخصیت خانم زیر سوال میره واقعااا خیلی آدم جلو بقیه لولش میاد پایین