2777
2789
عنوان

مامانا کمک

54 بازدید | 6 پست

پسرم ۶ ماهشه.درمونگاه قطره اهن بهش داده.الانم دندون دراورده.چیکار کنم قطره بهش میدم دندوش خراب نشه؟هرکاری میکنم نمیشه ته حلقش بچکونم.نمیشه اصلا بهش نداد؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.
عزیزم قطره آهن خارجی من میدم  ایرانی خیلییییی سیاه میکنه خارجیم بکش توی سرنگ بریز گوشه لپش

شما فرزندتون با این روش دندونش سیاه نشده؟

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما فرزندتون با این روش دندونش سیاه نشده؟

پسرم 17 ماهشه

خداروشکر نه 

بعد قطره آهنم آب بده بعد با گاز استریل تمیز کن البته پسر من چند وقته اصلا نمیزاره با گاز استریل تمیز کنم

قطره ایرانی خیلی سیاه میکنه

من قطره سیدرال گوچه میدم....۴۵ تومنه...یه ماه بس میشه تقریبا....دندونم سیاه نمیکنه....چون دختر من از ۵ ماهگی دندون داشت....خیلیم خوشمزس‌‌‌‌...حتی آبم نیاز نیست بعدش بدی

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....