2777
2789
عنوان

پرینتر

189 بازدید | 9 پست

سلام دوستان چه مدلی با چه کارایی بگیرم بهتره

برا چاپ جزوه میخوام که فایل هستن

و میخوام  روزی ۳۰ تا ۶۰-۷۰ صفحه چاپ کنه برام

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پرینترهای hp خرکارن. من خودم ۲۰۵۵ گرفتم. قدیمیه ولی خرکار

منون عزیزم

چاپش کیفیت داره؟

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!
من اج پی دارم راضیم ازش البته شما بستگی دارد که بخوای سیاه سفید بگیری یا رنگی

ممنون عزیزم

واسه شما سیاه سفیده؟

کدوم بهتره 

من سیاه سفیر کارمو راه میندازه

سیاه سفیده دیگه

خب زنگش پخش نمیشه

بعضی جاها پرینت میگیری دست میکشی روش رنگش پخش میشه مثل پودر زغال

من 1چ پی دارم شارژ کارتریجشم 70 تومن میدم شارژ میکنن 1000 تا چاپ میکنه مجدد میرم شارژ

چقد خوب!

ممنون عزیرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز