2777
2789
عنوان

چطوری به خواهرم پرروم باج ندم

532 بازدید | 32 پست

دوستان من از خواهرم چندسال کوچیکترم چون موقع دانشگام دوسال خونه اینا مونده بودم هم روش،خیلی به روم بازه و اینکه اون دوسال هم خیلی ازم سواستفاده کرد و هم اینکه اکثر مسائل منو ترسامو میدونه ولی خودش از خودش چیزی بروز نمیده و هم اینکه ازدواج که کردم یه مدت دور بودم ازشون چندماهه اومدیم اینجا تو شهرشون خونه کرفتیم و چون فعلا ماشین نداریم و شوهرم تو شهر خودشون داره ساخت و ساز میکنه دیر به دیر میاد و پیشم نیست و من دوستی فعلا اینجا ندارم اون که می بینه من برای تفریح و نمیدونم مشورت تو رابطم با همسرم فقط اونو دارم سواستفاده میکنه و باج می‌گیره منم می‌ترسم از قهرش و اینکه مشکلی پیش،بیاد همسرمم نیست دست تنها بمونم کلا خودشم می‌دونه چقد وابسته افراطی هستم بهش و کلا بزای هر تفریح و هرکار کوچیکی میکنه سزم منت میذاره

شخصیت اون اینجوریه که اکثرا با فروشنده و راننده ها و... دعوا داره و افتخارهم میکنه که زبونش درازه و یه مذهبی نماس و فقط خودشو بچه و شوهرشو قبول داره و خوبیای خودشون بزرگ میکنه مثلا بدیهی منو بزرگ میکنه همین که پیشش،پیشینی همش،میگه درس خوندی آخرشم هیچی و تخریبت میکنه و یه خودشیفته هست و کلا چیزی از خودش و زندگیش پیش من بروز نمیده ولی من اکثر چیزای زندگیم رو خواهرم می‌دونه

شخصیت من آروم عاشق طبیعت د مدیتیشن و کلا آدمی ام که کم حرف میزنم

حالا مشکلم اینه دوباره داره سواستفاده هایی که مجردی کرد ازم میکنه هی بچشو میزاره پیشم به بهونه دکتر میره این ور اون ور، کارای خونش میذاره جمه بشه من که میرم پیشش همش نق میزنه کار دارم کمرم درد میکنه یعنی بیا کمکم ولی خودش خونه من کار نمی‌کنه همشم به خانوادم میگه چون پیش من هست شما خیالتون راحته و هی برای هرکاری منت میذاره و دخالتگره 

حالا من خسته شدم حس میکنم دارم خودمو نابود میکنم

توروخدا راهنماییم کنیدچیکار کنم چجوری کم کم دیگه بهش باج ندم کلا باعث استرس و حال بدیم شده😔

رک بهت بگم اول دهنتو ببند و حرف نزن.

چه لزومی داره خواهرت بدونه توی زندگیت چه خبره ،نیاز به مشورت داری زنگ بزن به مشاور .

تلاش کن مستقل بشو ،از تنهایی زندگی کردن و خرید رفتن و.... هم نترس.

تا زمانی که اینقدر ترسو و وابسته باشی و نتونی زبونتو نگه داری همین رفتارها رو از جانب خواهرت میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میبینی اذیتت میکنه خوب دیگ رفتو آمد نکن باهاش 

یا بهش دیگه رو نده 

من میرم خونه خواهرم دست به سیاه سفید نمی‌زنم .کلا تو هر جایی اینطوریم.به خاطر همین هیچکی هم ازم توقع نداره.وقتی یه کاری انجام میدم تا مدتها ازم تشکر می‌کنن.

عزبزم از فردا جوابش رو بده و کمتر برو خونش.برو ی کلاس ثبت نام‌کن مثل خیاطی و....تا سرگرم بشی و دوست ...

خودش هرروز صبح پیام میده بیا اینجا ناهار درست کنیم خوشش اومده کاراش بندازه گردنم

رک بهت بگم اول دهنتو ببند و حرف نزن.چه لزومی داره خواهرت بدونه توی زندگیت چه خبره ،نیاز به مشورت دار ...

دقیقا درست میگی خیلی بهش رو دادم

به شوهرم هم همینقد رو دادم 

باید از ریشه درستش کنم خودش هر روز صبح پیام میده بیا اینجا ناهار درست کنیم بعد میندازه گردنم بديش اینه من می‌ترسم نرم پیشش مشکلی پیش بیاد اونم کمکم نکنه میدونم ریشه همه اینا ترسای خودمه ولی نمیدونم چطوری قطعش کنم

اگه میبینی اذیتت میکنه خوب دیگ رفتو آمد نکن باهاش یا بهش دیگه رو نده من میرم خونه خواهرم دست به سیاه ...

تو کار درست رو میکنی

به شوهرم هم همینقد رو دادم 

باید از ریشه درستش کنم خودش هر روز صبح پیام میده بیا اینجا ناهار درست کنیم بعد میندازه گردنم بديش اینه من می‌ترسم نرم پیشش مشکلی پیش بیاد اونم کمکم نکنه میدونم ریشه همه اینا ترسای خودمه ولی نمیدونم چطوری قطعش کنم

دقیقا درست میگی خیلی بهش رو دادمبه شوهرم هم همینقد رو دادم باید از ریشه درستش کنم خودش هر روز صبح پی ...

کمکت نکنه میمیری؟ 

بدترین اتفاق مردن است ،با خودت تکرار کن اگه کمکم نکنه میمیرم؟ نه 

کمکت نکنه میمیری؟ بدترین اتفاق مردن است ،با خودت تکرار کن اگه کمکم نکنه میمیرم؟ نه

درسته باید هرروز با خودم تکرار کنم

کم کم بخ

بهش نه بگم و ریشه وابستگی رو خشک کنم

لطفا بدون سوال و جواب وقضاوت  برای حاجت رواییم دعا کنید ممنونم😭😭

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
برای چه اموری به خواهرت نیاز داری؟ غذا پختن ؟ خرید لباس؟ رفتن دکتر ؟

توی مسائلی که باشوهرم پیش میاد هیچکس جز اون نیست که مشورت بده چیکار کنم

توی مشکلاتی که تو خونم پیش میاد مثلا یه چیزی خراب بشه از شوهرش کمک بگیرم

هم برای تفریح ماشین ندارم با ماشین اون میریم

و هم اینکه تو خانواده اگه مسئله‌ ای پیش بیاد ازم حمایت کنه

فک کنم خودمم باورم شده مامانم هست

درصورتیکه من هم اطلاعاتم هم هوشم هم توانایی از اون بالاتره

برای چه اموری به خواهرت نیاز داری؟ غذا پختن ؟ خرید لباس؟ رفتن دکتر ؟

اینم بگم چون می‌ترسم یه روزی ازشوهرم  طلاق بگیرم میخوام حمایتش داشته باشم هم برای طلاق هم بعد طلاق که بتونم تو این شهر بمونم مجبور نشم برم خونه بابام(کلا فهمیدم یه آدم داغونم)

توی مسائلی که باشوهرم پیش میاد هیچکس جز اون نیست که مشورت بده چیکار کنمتوی مشکلاتی که تو خونم پیش می ...

از من بشنو هیچی از مشکلاتت با شوهرت رو به هیچکس جز مشاور خانواده نگوووووو.

مگه هر روز وسیله خونه خراب میشه که دائم نیازمند شوهر خواهرت باشی ،چیزی خراب شد نگو بهشون ، به شوهرت بگو که از الان مسئولیت پذیر بشه.

از همین خواهرت یاد بگیر که هیچ چیزیو بهت نمیگه ، اگه مشکل داشتی بیا اینجا از خانم ها بپرس ولی از خواهرت نپرس چون بعداً به ضرر خودت تمام میشه