2777
2789
عنوان

دوست از خود راضی

207 بازدید | 21 پست

ی دوست دارم انقدر از خودش تعریف میکنه دیگ آدم حالش بد میشه اون قدش خیلی کوتاه من بلنده قدم۱۷۲ بعد همیشه میگه قد بلند درازه خیلی بده قد بلند بده..میاد عکس از درخواست فالو هاشو میفرسته میگه نگاه آقای دکتر بهم درخواست داده نگاه کی بهم درخواست یا میگه فلانی بهم گفت مثل حوری بهشتی میمونی 😐 بعد به شدت حسوده کافیه بدونه تو ناخن داری به ناخن ت حسودی میکنه رفتارش باهام عوض میشه.. شما بگین من چطور باهاش رفتار کنم که انقدر از خودش تعریف نکنه

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دعوا راه بنداز و قطع رابطه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

کم کن ارتباطتو نمیشه این ادمارو تحمل کرد

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ازش تعریف کن 

کمبود محبت داره احتمالا

زخمیه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اولا از خود راضی نیست به قد بلندت حسادت می‌کنه اینطوری میگه و دوما اینکه قطع رابطه کن چطوری حوصلت می ...

من واقعا اصلا نه بهش زنگ میزنم نه پیام میدم خودش پیام میده حتی میگه بیا بریم بیرون من میگم نمیام اصلا حوصلشو ندارم

.