2777
2789
عنوان

از دکتر پوست چه سوالایی بپرسم🗿

394 بازدید | 16 پست

من ۲سال رفتم استخر اموزشی و متاسفانه از اب کثیفش بیماری صدف گرفتم(فقط قسمت زیر بغلم این بیماری تشدید شد)و دکتر گفت فقط با تغذیه درست میتونی کنترل ش کنی ینی درمان نداره

بعد حالا هفته بعد بیمارستان رازی وقت گرفتم ب نظرتون ب جز این سوال سوالای روتین پوستی و بگم چه کرمی بزنم ب صورتم یا اصلاح کل صورتم چیکار کنم ک جوش نزنم

دیه چ سوالایی بپرسم

کسی اینجا بیماری صدف دارع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسایی ک بیماری پوستی دارن میرن استخر که بقیه رو مبتلا کنن آخه 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

پیش دکتر محمودی رفتی؟

نه وقت نگرفته رفتیم ۲تا دانشجو اومدن بالا سرم معاینه م کردن بعدش استادشون اومد اسمشونمیدونم تایید کرد

این جریان برا ۴سال پیشه الان خوب شدم ولی هنوز لک صورتی مانند زیربغلم هست نمیخوام اونم باشه خب زیبایی مو گرفته برم ببینم راهی هست کلا لک بره

نرو واقعا همش مریضیه

بابا همه شون‌ک کثیف نیستم .من خصوصی میرم یکم گرون اما خیلییی تمیزه

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

نه وقت نگرفته رفتیم ۲تا دانشجو اومدن بالا سرم معاینه م کردن بعدش استادشون اومد اسمشونمیدونم تایید کر ...

اگه تونستی پیش دکتر محمودی وقت بگیر 

فکر کنم مطبش سمت ولیعصره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا کسایی ک بیماری پوستی دارن میرن استخر که بقیه رو مبتلا کنن آخه

ربطی نداره حتی سالمش هم بره باز مریضی رو میگیره یا حداقل عفونت رو میگیری

فکر کن مردا هم میام بعدش اه....اصن استخری هم ک سانس اقایون نداره اب استخرو ۱سال ی بار ب زور عوض کنن انقد وایتکس و کلر میریزن ادم سالم بره مریض برمیگرده

ربطی نداره حتی سالمش هم بره باز مریضی رو میگیره یا حداقل عفونت رو میگیریفکر کن مردا هم میام بعدش اه. ...

بازم میری یا دیگه نرفتی 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁