2777
2789
عنوان

تهمت دزدی

230 بازدید | 10 پست

خانمااگه کسی بشماتهمت دزدی بزنه چه برخوردی میکنین؟

روزعاشورارفتیم روستای پدری شوهرم که اونجاهم خونه دارن یعنی ازشب قبلش رفتیم موندیم خواهرشوهرام ومادرش هم بود صب همگی رفتیم تماشای شبیه خوانی هواخیلی گرم بوددخترمنم اذیت میکرد من زودترازاونا دست دخترموگرفتم بردم خونه خوابوندمش واسه بقیه هم چایی درست کردم خودمم کناردخترم خوابم برده بودباصدای اونابیدارشدم حالابعداز۱۰روزمادرشوهرم زنگ زده میگه اونروزپلاک وزنجی طلای دخترم ازتوکیفش گمشده ازحرف زدنش معلوم بودمیخواست بگه کارمن بوده

قرآن بذار مابین

بگو اگر من برداشتم قرآن جوابمو بده اگه شما تهمت میزنن جواب شما بده 

خودت با وضو دست بذار رو قرآن از اونا هم بخواه همین کار رو کنن

دیگه هم سمت شون نرو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مقدمه اش این بودکه گفت دخترم گریه میکنه منوناراحت میکنه میگه داروندارم اون بودچرابرداشتن

زنگ بزن مادر شوهرت بگو فکر کنم شما فکرد کردین من گردنبند و برداشتم که این جوری بهم گفتین قضیه رو توضیح بده بگو خواستم رفع ابهام شه 

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
قرآن بذار مابینبگو اگر من برداشتم قرآن جوابمو بده اگه شما تهمت میزنن جواب شما بده خودت با وضو دست بذ ...

قرآن به کمرشون بزنه قبلاهم سابقه داشته مادرشوهرم هروقت میرفتم میومدمیگف فلان چاقوم گمشده روزعاشوراهم ظرف یکبارمصرف آش نذری داده بودن اومدتوکاسه هاتقسیم کرد اون خونه روستاهم فقط یه اتاق هست جلوی چشم همه گفت یکی ازکاسه هاروتوبرداشتی درصورتی که من به دخترم اب میدادم اصلاسمت آش نرفتم

خواهرم میگه به خود خواهرشوهرزنگ بزن بگوراجع بمن چی فک کردین

نه به خواهر شوهرت زنگ نزن به مادر شوهرت اول زنگ بزن اون چیزی که گفتم بگو بعد به خواهر شوهرت زنگ بزن  و بگو به مادرتم گفتم 

دیشب که زنگ زدگفتم من محاله به کیف کسی دست بزنم

خب یه بار توضیح دادی به مادر شوهرت این سری به خواهر شوهرت بگو من به مامانم توضیح دادم ولی باز زنگ میزنه این مسئله رو میگه