2777
2789

به نظرتون پول پس انداز کنم تو بانک رسالت بهتره تا امتیاز جم سه 

یا طلای آب شده بخرم بهتره شما چیکار میکنین

‌باشَد ،کِ نَبآشَد،خَبَریِ ،اَز ،خَبَرَم.🥀🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه درآمد مداوم داری و به پول وام نیاز نداری طلا بخر. اگر به وام نیاز داری خب بزار رسالت تا امتیاز ج ...

ما باید با وام زندگی کنیم😅می‌خوام یه جوری هم برا خودمون امتیاز جم شه هم از این راه امیتاز بفروشم خوبه 

من دارم تو بانک‌خودم‌سپردمو میبرم بالا ...وامم اوکی شد..یمقدارشم طلا میخرمرسالت چقد میده عزیزم؟

کدوم بانک 

من دارم تو بانک‌خودم‌سپردمو میبرم بالا ...وامم اوکی شد..یمقدارشم طلا میخرمرسالت چقد میده عزیزم؟

رسالت فک کنم میلیونی  شش هزار تومان روزی میده

رسالت فک کنم میلیونی شش هزار تومان روزی میده

یعنی به ازای هر روزی یه یه تومن تو‌حسابته شیش هزار تومن؟؟

ببخشید من این حساب کتاب و بلد نیستم

عادت های اتمی و اثر مرکب
یعنی به ازای هر روزی یه یه تومن تو‌حسابته شیش هزار تومن؟؟ببخشید من این حساب کتاب و بلد نیستم

نه عزیزم اگه مثلاً یک میلیون تو حسابت داشته باشی من زدم اینترنت نوشته روزی ۵۵۰۰ تومن امتیاز جم میشه برات به ازای هر یک میلیون ۵۵۰۰ تومن حالا اگه دو میلیون داشته باشی دوبرابر سه میلیون داشته باشی بیشتر 

امتیاز نمیدونمگردش باید داشته باشیم دیگهولی خب سودش زیاده۲۳ درصد

اوه ن 

بهترین بانک برای وام رسالت هست از نظر من

متوجه شدممرسی از توضیحت

فدات

حالا روزی ۵۵۰۰ تو ماه میشه ۱۶۵ تومن اگه از یک میلیون بیشتر داشته باشی دیگ قشنگ امتیاز جم میکنین من چندماه پول داشتم تو حسابم مجبور شدم وام بگیرم ۱۵ میلیون امتیاز جم کرده بودم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792