2777
2789

سلام گلم 

تنها درمانش روش طب سنتیه

داداش خودم با یکی صحبت کرد آنلاین ویزیت شد و دارو فرستادن واسش .چون سنگش بزرگ بود زمان برد اما خب کامل دفع شد اگه خواستین شمارشون رو بدم بهتون

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اهل کجایی؟؟

من اهل ارومیه  شوهر منم سنگ کلیه داره  یعنی کلیه هاش سنگ‌ساز 

هر دکتری رفتیم فایده نداشته 

رفتیم  پیش دکتر طب سنتی آقا ابراهیمی  

الحمد الله الان بهتر شدن شوهر من سنگ هاش میومد تو حالب  گیر میکردن اقا ابراهیمی با بادکش و عرقیجات و دارو ها گیاهی سنگ‌ها دفع میشدن 

با خدا باش پادشاهی کنی 
الان کامل خوب شدهمن اصفهانم

بله خوب شدن چون کلیه هاش سنگ‌ساز بیشتر میریم پیش اقا ابراهیمی 

برای مادرت از گیاهان دارویی کاسنی .رازیانه.خارشتر.خارمریم .گزنه .دوسین کلیه .بگیر

با خدا باش پادشاهی کنی 
الان کامل خوب شدهمن اصفهانم

بله خوب شدن چون کلیه هاش سنگ‌ساز بیشتر میریم پیش اقا ابراهیمی 

برای مادرت از گیاهان دارویی کاسنی .رازیانه.خارشتر.خارمریم .گزنه .دوسین کلیه .بگیر

با خدا باش پادشاهی کنی 

سلام برای سنگ کلیه قرص آلمانی رواتینکس رو گیر بیارید روزی سه بار استفاده کنید پودر میشه سنگش نیازی به عمل و سنگ شکن نیست

اگرم تو داروخونه ها گیر نیاوردید بگید ما موجود داریم براتون بفرستیم ولی حتما باید آلمانی باشه