2777
2789
عنوان

سرکلاژ

211 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من در سونو آن تی طول سرویکس ۲۱ بود هفته چهاردهم سرکلاژ شدم دیروز رفتم برا چک دکتر گفت احتمال زایمان زودرس هست خیلی نگران شدم 

کسی هست که طول سرویکس ۲۱ به پایین بوده باشه وسرکلاژ کرده باشه وبچه اش الان سالم به دنیا اومده باشه؟؟؟

خیلی نگرانم میشه اگه تجربه ای از خودتون یااطرافیان دارید بگید

نگران نباش.من مشکل شما رو نداشتم ولی احتمال سقط بودم و احتمال زایمان زودرس،سرکلاژ بودم و استراحت مطلق.خیلی سخت بود ولی الان دخترم۵سالشه.خدا کمک میکنه نگران نباش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگران نباش.من مشکل شما رو نداشتم ولی احتمال سقط بودم و احتمال زایمان زودرس،سرکلاژ بودم و استراحت مطل ...

مشکل شما چی بود مکه؟؟ 

منم فقط مشکلم سرویکس کوتاه داشتم سرکلاژ شدم 

شما هم سرکلاژ شدی باید همین علت میبوده دیگه؟؟؟

مشکل شما چی بود مکه؟؟ منم فقط مشکلم سرویکس کوتاه داشتم سرکلاژ شدم شما هم سرکلاژ شدی باید همین علت می ...

نه من رحمم دو شاخه بود جا تنگ بود و احتمال سقط فوق العاده بالا بود

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
نه من رحمم دو شاخه بود جا تنگ بود و احتمال سقط فوق العاده بالا بود

اها اینم شنیدم خداروشکر 

سرکلاژ کردید وداروی خاصی مصرف می‌کردید 

به من گفته فعلا فقط شیافت پروژسترون

اها اینم شنیدم خداروشکر سرکلاژ کردید وداروی خاصی مصرف می‌کردید به من گفته فعلا فقط شیافت پروژسترون

بله منم این شیاف رو مصرف کردم،داروی خاص نه ولی ماه ۵ و ۶یه سری آمپول میداد بهم که بزنم ریه بچه زودتر تشکیل شه و اگه بچه زود دنیا اومد بمونه

به شما هم گفته بودن احتمال زایمان زودرس دارید ؟؟؟چندهفته زایمان کردید؟؟

بله گفته بود،۳۷هفته رو تموم کرده بودم زایمان کردم

واقعا من خیلی نگرانم برا بچم اتفاقی بیوفته

نگران نباش شما که سرکلاژ هم کردی شیاف هم میزاری انشالله به موقع به دنیا میاد استراحت کن چیز سنگین برندار تغذیه سالم داشته باش روغن زیتون بخور

منم سرویکسم کوتاهه ولی به خاطر دوقلویی نتونستم سرکلاژ کنم هر دوازده ساعت شیاف میزارم دکتر گفت این می‌تونه به اندازه سرکلاژ موثر باشه و استراحت میکنم 

نگران نباش شما که سرکلاژ هم کردی شیاف هم میزاری انشالله به موقع به دنیا میاد استراحت کن چیز سنگین بر ...

مرسی عزیزم از روحیه دهی تون 

بچه اولم هست نگرانم 

روغن زیتون بخاطر اینکه یبوست نشم؟

مرسی عزیزم از روحیه دهی تون بچه اولم هست نگرانم روغن زیتون بخاطر اینکه یبوست نشم؟

هم یبوست هم تو یه مقاله خوندم ویتامینهایی که داره و خود امگا سه می‌تونه تا حدی پیشگیری کنه از زایمان زودرس