2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم معده رو داغون میکنه

برا کسی که همیشه جوش‌های چرکی و زیاد داره آره ولی من خودم اصلا جوش نمیزنم خیلی وقته

ولی ۱۰ روزه خرما و مربا و چیزای شیرین زیاد خوردم جوش زدم خیلی و با یه بار خوردن هیچی نمیشه 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂

روتین پوستی و تغذیتو جاش درس کن از ریشه بره قبلشم یه ازمایش بده مشکل کیستو تنبلی تخمدان نداشته باشی

اگه مشکل تنبلی تخمدان باشه که دیگه همش باید قرص بخوریم ، من تنبلی دارم تا وقتی دارو‌های هورمونی میخورم پوستم خوبه اما بعدش دوباره بد میشه 

برا کسی که همیشه جوش‌های چرکی و زیاد داره آره ولی من خودم اصلا جوش نمیزنم خیلی وقته ولی ۱۰ روزه خرما ...

اخه عریزم دوره مصرف داکسی سایکلین سه ماه هستش

دکتر گفت با یه ورقه دو ورقه خوردن هیج اتفاقی نمیفته

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

اخه عریزم دوره مصرف داکسی سایکلین سه ماه هستشدکتر گفت با یه ورقه دو ورقه خوردن هیج اتفاقی نمیفته

من ۱۰ روزه خوردم و جوشام رفتن . جوش‌های هورمونی و عصبی و ... با یه ورق خوردن خوب نمیشن ولی چیزی که بر اثر تغذیه اشتباه بوده با ۱۰ روز ۲ هفته خوب میشه 

من همه در حکم توام ،،، تو همه در خون منی 🩸🫂