2821
2789
عنوان

من و آبجیم

1021 بازدید | 61 پست

مامان و بابام خوشگلن ولی چشم رنگی نیستن ولیمامان بزرگ خدا بیامرزم چشم رنگی بود،الان آبجی کوچیکم چشماش به مامان بزرگم رفته چشاش رنگی شده ولی من چشام رنگی نیست حالا نمی‌دونم از کجا رفته به مامان بزرگم کشیده😂😂البته حسود نیستم تازه خیلی دوسش دارم برای چشاش غش میرم😘😘😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ماشاالله 🧿🧿

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

چقدر خوشگله 

خداحفظش کنه😍🤗

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

2824
2823
2791
2779
2792