2777
2789
عنوان

افسردگی

143 بازدید | 14 پست

افسردگی کارایی مغز رو به یک پنجم کاهش میده!

حالا هی شما به فرد افسرده بگو: بخند، پر انرژی باش، برنامه ریزی کن، کار کن، بی حال نباش!

پس انقدر توقع زیاد از فرد افسرده نداشته باشین!

چون کاری که برای شما خیلی سادست برای فرد افسرده مثل کوه کندن میمونه، پس نیازه خودتونو جای اون شخص بذارین تا بتونین درکش کنین!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من به شوهرم میگم میگه خودت خودتو درمان کن الانم قهره بمن رقم مهریه نشون میده

البته هیچ ادمی ازدرون کس دیگه هیچ خبرنداره واین تنها خودماهستیم که دردمونومیفهمیم واگه روش تمرکزکنیم خودما زودترمیتونیم راه دردمون پیداکنیم دیگران اونایی ک کنارمون هستن اگه مثبت باشن وانرژیمون به سمت وسوی مثبتی ببرن میتونیم به راحتی ازاین حال دربیایم ولی یکی بیاد اینجوری بهمون بگه هزارفکرمنفی میزنه به سرمون بهترکه نمیشیم هیچ...

بهش میگم میگه چه ربطی داره الان فقط توفکر طلاقه

یه چی بگم حتما بدون شک انرژی منفی یانحسی بین این زندگی هست که العان اینجوره وگرنه اینجوربه طلاق فکرنمیکرد

یه چی بگم حتما بدون شک انرژی منفی یانحسی بین این زندگی هست که العان اینجوره وگرنه اینجوربه طلاق فکرن ...

خودم کردم که لعنت برخودم باد بیست میخواد بره کربلا نمی‌خواست بره بخاطر من وبچه های کوچیکم ولی من اصرار کردم بهش الان دلمو شکسته چی همین طوری میخواد بره کربلا 

2790
2778
2791
2779
2792